Pokerivaimon elämää, osa II

Täytyy todeta, etten ihan hetkeen olekaan päässyt viettämään pokerivaimon elämää. Viimeisimmälle voittoreissulle en lähtenyt mukaan, ja elämässä on nyt muutenkin ollut paljon muuta. Ei sillä, etteikö näitäkin tunnelmia joskus kaipaisi. Ensimmäistä kertaa uskaltauduin kirjoittamaan aiheesta täällä. Ja saahan näistä inspiraatiota matkailuun muutenkin. Esimerkiksi Cannes ja Etelä-Ranska oli ihana: 

img_9459.jpg

Tyylikkäitä hotelleja ja palmujen reunustamia katuja. Ja luksusta – vaikken niin siitä välitäkään, vaan tapanani on hankkia kaikki mahdollisuuksien mukaan käytettynä. Mies tosin totesi, että Cannesissa on krääsäkin hienompaa kuin muualla. Se saattaa olla totta. 

img_9504.jpg

Aamiaishetkiä pylvässalissa muiden pelaajien ja heidän seuralaistensa kanssa. Ja mitä muuten raha-asioihin tulee, meillä on aina olleet mieheni kanssa omat rahat, ja on edelleen. Ollaan katsottu, että se on paras niin. Kumpikin saa käyttää omansa parhaan mukaan, eikä toisaalta omia ostoksiaan tarvitse selitellä. Olen aina ihmetellytkin sitä, miten rahasta voi saada riidan aikaan. Se tuntuu vieraalta, kun asiat pitää erillään. Yhteiset menot puolestaan jaetaan 50/50 osuuksilla. En tietenkään voi väittää, että tämä toimisi kaikilla, mutta meillä on toiminut ja tuntunut hyvältä. 

Mielestäni myös ajatukseen pokerivoitoista ja vastaavista kannattaa suhtautua rennosti. Niitä tulee jos on tullakseen (useimmiten / useimmille ei tule), eikä elämää ei voi rakentaa sen varaan, että joskus ehkä voittaa jotain isompaa. Ensisijaisesti kannattaa yrittää muita asioita, sillä on helpompiakin teitä. Mutta hienoahan se tietysti on, että joillakin on osaamista tälläkin saralla. 

Matkavoittojen suhteen olen myös kiltisti maksanut omat lentoni kohteeseen, sillä mieheni on saanut aina könttäsummana tietyn lentorahan, enkä katso, että minulla olisi varsinaisesti tekemistä asian kanssa. Lähinnä kai oma roolini on olla henkisenä tukena. 

img_9513.jpg

Ja välillä ehtii lueskellakin. Etelä-Ranska ihastutti myös Brigitte Bardotin kirjassa, ja St.Tropez on vielä käymättä. Viime talvena tuli vierailtua Nizzassa ja Monacossa. 

img_9437.jpg

Ja tämä ihastuttava karuselli on suorastaan pakko lisätä tähän loppuun:) 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *