Suklaapikkuleipäunelmia
En voinut otsikoida tätä postausta suklaapikkuleipä-otsikolla, koska en koskaan saa tehtyä näitä valmiiksi asti. Pienestä pitäen olen mieluummin syönyt taikinan kuin valmista, uunissa käynyttä lopputuotetta. Ja nyt on löytynyt uusi taikinasuosikki, courtesy of Siskon Tyttö. Täten se syntyy:
Ja se on Ehanaa. Johtuu varmaan noista kaurahiutaleista. Ja voista. Ja suklaasta. No eipä tässä reseptissä oikeastaan mitään huonoja (=terveellisiä) osia olekaan. Suklaata kandee laittaa puolet vähemmän ja vähemmällä voillakin pärjää. Kaurahiutaleita puolestaan voi laittaa vähän reilummin. Itse tahna näyttää tältä.
Mausta en saanut kuvaa, mutta sitä kuvaa hyvin seuraava (kaksoisleuat mukaan luettuna):
:)))