Camourflage karsee pullo

Minä ja Elain

Hehkutin aiemmin, miten loistavaa meikinpoistoainetta Aqualan L -perusvoide on. Nyt sitten kävin hakemassa sen oman jättitetrani apteekista. Ja rumahan se oli. Vaan eipä oo enää!!

Kävin nimittäin taas Clas Ohlsonilla, tällä kertaa hakemassa tätä sähköteippiä, joka on mukavan yhteistyökykyistä askarteluhommissa: sitä saa vähän venyteltyä haluamaansa suuntaan hieman epätasaisellakin pinnalla ja tarvittaessa liimailla uudelleen muutaman kerran. Lisäksi se kestää kostumista (pullo tulee olemaan kylppärin lattialla), toisin kuin washi-teipit. Maksoi alle kaksi euroa ja rullassa on 20 metriä teippiä.

How-to (sisältää pari hyvää vinkkiä)

  • Irrotin rasvapullon etiketin. Parasta ennen -kohdan leikkasin irti ja liimasin uudelleen pullon pohjaan.
  • Leikkasin teipistä pitkähkön pätkän ja painelin sen vinottain pullon sivuun.
  • Silottelin teipin pullon pintaan ja työnsin kynnellä teipin myös saumakohtiin (siis ylä- ja alareunaan), sitten vedin teippiä päistä vähän irti, jotta pystyin leikkaamaan teipin kynnen tekemää syvennystä pitkin juuri oikean pituiseksi.

Siinäpä se! Toistetaan kunnes jo liimatut teippirannut tulevat vastaan. Ja kuvioitahan voi tehdä millaisia haluaa: pystyyn, vaakaan, kolmioita, pallukoita, viivoja... Sähköteippejäkin on vaikka minkä värisiä.

Somaa Isoma-teippiä Clas Ohlsonilta.

Tässä toinen soma!

Tältä se hirvitys näytti ennen teippitaikoja ja etiketin poistoa.

Nyt sit pääsee rasvalla lotraamaan ilman silmäsärkyä, jeejee!

Kommentit

Ruusa (Ei varmistettu)

Yksi sana: hieno! Tosi hyvä idea.

miian
Inspirationainen

Kiitti Ruusa! Simple and fun!

LinaS
iivents

Upee muodonmuutos. Kiitti vinkistä! :) Näitä lisää!

Kommentoi