Hanuri penkkiin! Ja terassi on auki.

Vaikka istuminen kuulemma onkin uusi tupakointi, niin silti piti käydä koeistumassa Designmuseon edessä Korkeavuorenkadulla olevat Aalto-yliopiston huonekalumuotoilijaopiskelijoiden suunnittelmat ja toteuttamat penkit. Loistoidea, että niitä oikeasti sai kosketella ja voi ja pitääkin koeistua! Näin kauniilla säällä testiväkeä varmasti riittää. Taustalla kuvassa oleva aaltoileva ”matonen” on yksi penkeistä.

img_1972.jpg

Näyttelyn nimi on teeman mukaisesti Sit Me ja esillä voisiko sanoa vaikkapa funktionaalisia veistoksia. Jotka muistuttavat kovasti istuimia!

img_1971.jpg

Alla olevalle istuimelle uskaltautuva saa jonkinlaisen hieronnan kaupan päälle. Ehkä mieluummin menisin tuolle penkille korkeintaan pitkälleni…

img_1986.jpg

Mielenkiintoisin istuinteos oli puupalikoista tehty kuutio, jonka sisään sai käpertyä kuin syvälle ikkunalaudalle. Voisipa sen siirtää meren rantaan rauhalliselle tontille ja saada joku tarjoilemaan ikkunalaudalla kyköttävälle kuumaa teetä. Siihen asti, täytyy käydä istumassa siellä salaa illemmalla Elaimen kanssa.

img_1977_muokattu.jpg

Ainiin ja Design paviljongissa Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välillä näytti olevan jo ensimmäiset kekkerit! Kun ilmat vielä vähän lämpenevät, on sinne suunnistettava kupposelle tai syömään. Kesän tapahtumia odotellessa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *