Ihan vaan Estellen kunniaksi

Minä ja Elain

Nyt on Ruotsin pikkuprinsessalla nimi ja mikäs parempi syy syödä jotain ihanaa kuin no, vaikka kastajaiset. Ja nyt oli kertakaikkisen pakko herkutella, koska Rakkaat Ystäväni Kakku & Leipä Keisarissa olivat luoneet Estellen nimikkoleivoksen vain tätä päivää varten! Pikku-Estellen leivos oli väriltään tietysti pinkki ja sitä koristi pieni, nimikoitu valkosuklaakruunu.

Leivos on ihanan raikas: valkosuklaata ja pirtsakkaa vadelmahilloa ja pehmeä sokerisponge. Ihan hitusen maistoin myös minttua, mutta liekö tuo sitten tarkoitus vai oliko tuo maku livahtanut mukaan jostain muualta. Leivos oli niin söpö, että ihan harmi oli tuollaista kaunistusta rikkoa syömistarkoituksessakaan. Mutta kyllähän tuo nyt sitten meni sekunnin sadasosan harmittelun päätteeksi. Onnea Estelle! Makuhermoni kiittävät :).

Ps. Kakunhakureissulla japanilaiset turistit ihastuivat Salamaan ja herrasta otettiin (ei muuten ensimmäistä kertaa) kuvia kotiin vietäväksi ihan toiselle puolelle maailmaa. Kuvaajat saivat lipaisun ja sitten taas jatkettiin matkaa!

Kommentit

annemi

Suloinen kakku :)

miian
Inspirationainen

Molemmat ovat ihania :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.