Kirpparilöytöjä

Oltiin Elaimen kanssa kevätkävelyllä Kaivarin rannassa. Ja kun siellä asti nyt kerrankin, niin pakkohan oli IHAN VAAN pyörähtää Kaivarin Kanuunassa. Bad mistake! Joku oli tuonut sinne myyntiin Marimekon (kunnosta päätellen kerran käytettyjä) vaatteita, juuri minun koossani. Oh no. Kiitos vaan, tällaiset sieltä löytyi kesän ja syksynkin varalle.

img_4078.jpg

Villakangastakki on nimeltään Murmeli ja se on ihanan epäsymmetrinen ja voidaan neppareilla napittaa joko kohdilleen tai vähän väärin niin kuin kuvassa. Ja mikä sattuma, sillä tätä takkia kyttäilin viime syksynä. Hintansa takia en sitten ostanut, alen aikaan ne olivat jo loppu ja nyt se tuli vastaan kirpparilla aivan uuden veroisessa kunnossa! Ja löytyihän sieltä muutakin.

img_0002.jpg

Tämä taskullinen mekkonen on nimeltään Pallura, vuoden 2012 mallistosta. Ajattelin, että kesällä saa olla vaatteissa vähän enemmän väriä ja olen aina pitänyt violetista. Tuo oranssihtava punainen oli myös viime vuoden lempivärejä ja tässä ne yhdistyvät kauniisti mustien pallukkakuvioiden avulla. Mutta ei tässä vielä kaikki..!

img_4079.jpg

Koko kokoelman helmi oli tämä. Upea, iltahyrsyläksikin kelpaava, ajaton musta Maitematiikka-mekko. Mekossa on taskut ja se laskeutuu aivan upeasti materiaalinsa ja leikkauksensa ansiosta. Olisipa jo kesä, niin voisin pitää tätä töissä Vagabondin ballerinojen kanssa! Lopputulos tälle ulkoilulle oli se, että sain yhden vaatteen hinnalla kolme uudenveroista, ihan halvalla eivät lähteneet. Mutta silti!!!

En ole muuten ikinä ostanut yhtä paljon merkkivaatteita kuin viimeisen vuoden aikana. Ja silti rahaa on mennyt vaatteisiin vähemmän kuin vuosiin. Miksi? Koska olen alkanut koluamaan kirppareita. Sieltä löytyy nykyään ihan mielettömiä löytöjä ja mikäs sen mukavampaa kuin tehdä tällaisia löytöjä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *