Kitchejä tuliaisia

Kiva kun piti valita tuo kategoria tähän ja valitsin, että ”sisustus”. Aika moni nimittäin varmasti ajattelee, että tällä ei ole sisustuksen kanssa sitten mitään tekemistä :D. Mut tää on mun matkamuisto, olin nimittäin vähän aikaa sitten pari viikkoa Thaimaassa. Tahdoin sieltä jonkun kivan matkamuiston, joka veisi minut takaisin siihen lämpöön, aurinkoon ja meri-ilmaan. Lomatunnelmiin. Etsimäni tuli vastaan kadulla kaupustelevan miehen valikoimista. Hänellä oli myytävänään useita, aika höm… no vaikka ”herttaisia” kolmiulotteisia kuvia, koiranpentuja ja sen sellaista. Ja sit siellä oli nää:

IMG_4504.jpg

Siis kaverini mukaan ”niin hirveet”. No ne oli niin hirveet, että mun oli pakko ostaa ne! Aivan ihanat värit ja teema muistuttaa eksoottisen maan eksoottisista tavoista ja uskonnoista. Ripustelin ne tuohon kirjoituspöydän päälle ja laitoin seuraksi jouluvalot. Tietysti! Keräilin kolmiulotteisia kuvia nuorempana, niissä oli mielestäni aina jotain tosi kiehtovaa. Mistähän löytyisi tuo kokoelma, täytyypä kaivaa varastoja.

IMG_4499.jpg

Näissä 3D-kuvissa on se hauska puoli, että niihin on yleensä piilotettu joku juju. Nämä ohittaessaan näyttää, että niiden katse seuraa ja että hahmojen kädet liikkuisivat. Vihdoinkin taulu, jonka silmät oikeasti seuraavat. Harry Potter -hetkiä 😀 sans Tylypahka. Ihana turkoosi alumiinimaljakko on kirpparilöytö, kukka on saatu ystävältä ja simpukat on itse keräilty valkoisilta hiekkarannoilta.

IMG_4488.jpg

Mitäs pidät? Onko hirrrveet? 🙂 I luv ’em!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *