Lipaston uusi elämä

Minä ja Elain

Minulla on aika upean lahjakkaita ystäviä. Yksi heistä on opiskelukaverini Kimmo. Kimmo muutti vähän aikaa sitten uuteen asuntoon ja siinä yhteydessä päivitti kotinsa sisustusta. Kekseliään ihmisen ei tarvitse kuitenkaan hankkia uusia kalusteita, vaan entisistä saa pienellä (okei, tässä tapauksessa suurella) vaivalla ihan uuden näköiset.

 

Siispä: Kimmon lipasto, tässä Lukija, Lukija, tässä Kimmon lipasto. Ennen muutosta.

 

Kimmo tahtoi lipastosta tummemman ja häivyttää myös tuota puista tunnelmaa. Ja keino, miten siihen päästiin oli varsin innovatiivinen: päällystetään lipasto tapetilla!

Tapeteista varmasti löytyy jokaiselle mieluinen väri ja kuosi. Tässä tapauksessa valittiin harmaa, kohokuvioinen tapetti, joka toi pintaan paitsi uuden värin, myös uuden, elävämmän pinnan.

Lipaston tapetointi ei niin eroa seinän tapetoinnista, mutta vaatii huomattavasti enemmän tarkkuutta. Tässä tapauksessa lisähaastetta toi tapetin strukturoitu pinta. Tarkkana ihmisenä Kimmo mätsäsi laatikoiden vaakaraidat rungon raitojen kanssa. Ei ihme, että projektissa meni kahdelta ihmiseltä koko päivä..! (Ja ehkä muutama lasi viiniä.)

Mutta periaatteessa siis: pinnan kevyt hionta, palasten leikkaus ja liisteröinti paikoilleen. Vetimet tietysti pitää irrottaa ennen projektia ja asentaa takaisin vasta kuivuneeseen kaappiin. Mutta eikös tullut hieno! Kiitos Kimmolle kuvista! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.