Lipaston uusi elämä

Minulla on aika upean lahjakkaita ystäviä. Yksi heistä on opiskelukaverini Kimmo. Kimmo muutti vähän aikaa sitten uuteen asuntoon ja siinä yhteydessä päivitti kotinsa sisustusta. Kekseliään ihmisen ei tarvitse kuitenkaan hankkia uusia kalusteita, vaan entisistä saa pienellä (okei, tässä tapauksessa suurella) vaivalla ihan uuden näköiset.

lipasto.jpg

 

Siispä: Kimmon lipasto, tässä Lukija, Lukija, tässä Kimmon lipasto. Ennen muutosta.

lipasto_ennen.png

 

Kimmo tahtoi lipastosta tummemman ja häivyttää myös tuota puista tunnelmaa. Ja keino, miten siihen päästiin oli varsin innovatiivinen: päällystetään lipasto tapetilla!

Tapeteista varmasti löytyy jokaiselle mieluinen väri ja kuosi. Tässä tapauksessa valittiin harmaa, kohokuvioinen tapetti, joka toi pintaan paitsi uuden värin, myös uuden, elävämmän pinnan.

lipasto_jalkeen.png

Lipaston tapetointi ei niin eroa seinän tapetoinnista, mutta vaatii huomattavasti enemmän tarkkuutta. Tässä tapauksessa lisähaastetta toi tapetin strukturoitu pinta. Tarkkana ihmisenä Kimmo mätsäsi laatikoiden vaakaraidat rungon raitojen kanssa. Ei ihme, että projektissa meni kahdelta ihmiseltä koko päivä..! (Ja ehkä muutama lasi viiniä.)

Mutta periaatteessa siis: pinnan kevyt hionta, palasten leikkaus ja liisteröinti paikoilleen. Vetimet tietysti pitää irrottaa ennen projektia ja asentaa takaisin vasta kuivuneeseen kaappiin. Mutta eikös tullut hieno! Kiitos Kimmolle kuvista! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *