Raitaseinä aurinkoinen

Hih, on se vaan ihana kutsua kavereita kylään. Monestakin syystä: ensimmäisenä tietysti ihanaisten ja -miesten näkeminen ja toinen se, että tulee laitettua omaa kämppää kuntoon tehokkaammin kuin minkään muun, vain itselle suunnatun deadlinen avulla. Siis: vieraat tulevat kello 18 ja minä maalaan seinää vielä kello 16:30. 

img_3934.jpg

”Kyllä se siitä kuivuu” mietin. Sitten iski realismi ”Tai sitten täytyy pyytää vieraita olemaan nojailematta pintoihin…” Seinä ehti kuivua juuri ja juuri ja onneksi maalijämät, joita tähän käytin, olivat vesiohenteisia. Eli emme tukehtuneet katkuihin. Muutenhan koko projekti olisi ollut ihan mahdoton. 

img_3933.jpg

Seinä jälkeen maalauksen.

Tahdoin jatkaa keltaisella linjalla, mutta myös seinään jotain uutta piristettä. Siispä raitojen maalausta! Maalasin raidan rajaamalla maalarinteipillä sopivan kaistaleen ja jätin sen sisäpuolella olevan alueen maalaamatta. Maalin väri on keltainen Tikkurilan Luja-valikoimasta, kiiltävyysaste puolihimmeä, väri K390.

img_3272.jpg

Seinä ennen maalausta, ennen remonttia seinän maalaamattomilla alueilla oli kaapit.

Mutta takaisin aikaan ennen vieraiden tuloa: kello 17:30 olin saanut kämpän puunattua ja maalattua ja ryhdyin miettimään tarjoiluja. Olin luvannut tehdä kamuille blinejä, jos tuovat täytteet. Jännittävän äärellä oltiinkin sitten siinä vaiheessa, kun googlasin reseptiä puolta tuntia ennen vieraiden tuloa ja havaitsen, että blinitaikinan pitäisi muhia 1-2 tuntia, mieluiten yön yli ennen paistamista… 😀 Mut kyl me ruokaa saatiin, siitä toiste!

img_3894.jpg

Alle 20 neliön juhlapaikkaan mahtui muuten ihan hyvin 11 henkilöä, kun emäntä vaan oli tarkkana. Kengät säilöttiin vessan lattialle ja juomat laitettiin kylmenemään ikkunan väliin ja lämpimimmät kangaspussissa ikkunan ulkopuolelle (vähän narua patterin ja kassin välille, hyvin pysyivät sekä kylmänä että paikoillaan. Tässä täytyy varoa, etteivät mene liian alas naapurin ikkunan kohdille ja häviä sen siliän tien, hehe). Lisäksi tiskata piti koko ajan ja siivota tyhjeneviä pulloja pusseihin. Kaiken tämän ohella ehdin jutella kaikkien vieraideni kanssa, he kun olivat siinä suoraan vieressäni. Ja pitää muutenkin hauskaa itsekin! Oli ihanaa!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *