Säkkituolielainpäivä

Minä ja Elain

4.10. on Eläinten päivä. Minä olen niin onnekas, että meillä se on joka päivä!

Eloni on muuttunut monessa suhteessa paremmaksi kun Salama tuli elämääni. Olen huomannut muun muassa, että koirasta voi ottaa moneen asiaan mallia.

Yksi niistä on loikoilu.

"Ai miten niin SUN paikka?"

Ja rentoutuminen.

"Vielä yksi nami, Mamma? Ota itelleski!"

Ja öllöttely.

"Paina torkkua. Tai sulje vaan se rakkine!"

Ja torkkuminen.

"Taas sä herätit mut tolla kamerallas."

Toinen on välittömät ja epäformaalit suhteet kanssaeläjiin.

"JEE! Kuka sieltä NYT tulee??"

Yritä nyt sitten näitä kuvata.

Kolmas on säännöllinen venyttely. Mutta siitäpä ei ole kuvaa kun en tahdo tuhlata sen näkemistä kuvaamiseen. Yksi koulukaveri tässä taannoin muuten myöhästyi koulusta, koska myöhästyi junasta, koska oli jäänyt katsomaan puussa venyttelevää oravaa. Mielestäni aivan erinomaisen hyväksyttävä syy olla myöhässä!

Neljäs - ja tärkein - on rakastaminen. Uskollinen rakkaus, joka on ehdotonta, pyyteetöntä ja vaan niin kaunista.

Minä olen onnen tyttö.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä :) meillä sitä rakkautta saa ja annetaan kolmelle karvatille. Kyllä olis elämä tylsää ja koti tyhjä ilman niitä joskus raivostuttavia, mutta niin ihania otuksia :)

miian
Inspirationainen

Hiekkaa olisi vähemmän ja niin myös elämäniloa potenssiin viisikymmentä :).

Vierailija (Ei varmistettu)

Totta, sänky ei olisi niinkuin Saharan autiomaa :D (siis meillähän ei yksikään koirista nuku sängyssä,noup...) Kuraisia/märkiä lattioita, karvatolloja, vaatteet kuolassa (kiitos nöffin).
Mutta niin, koirista luopuisin viimeisenä.

miian
Inspirationainen

Juu, mäkään en myönnä, että Salama nukkuisi sängyssä :D. Toisaalta, mitä pahaa siinäkin nyt sitten on muka jos tätä maailman menoa katsoo! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niimpä, ja olisihan se outoa jos saisi nukkua jalat suorassa :D no ei, ovat kyllä niin isojakin rontteja että onneksi se on pienin joka sinne jalkoopäähän käpertyy. Outoa on mennä nukkumaan jos ei kukaa oo vieres/päällä/häntä suus/jne...

miian
Inspirationainen

Ja ihanaa kun sulla on niitä kavereita siellä useampi seurana!! Ei tartte talvellakaan pelätä sitä kylmettymistä. Ja nukkuminen on helpompaa kun ei tartte liikkuakaan :D.

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaimmillaan on ollut neljä, kun otettiin pentu rinnalle kasvamaan tietäen että vanhimmista pian aika jättää. No, toisesta jättikin, mutta toinen edelleen vahvasti porskuttaa ja "pentu" täyttää marraskuus 2 vuotta :D

Ninaolivia

Olet oikeassa. Meillä kaksi karva kaveria täällä ja joka päivä muistuttavat meitä juuri noista mainitsemistasi asioista:-) 

 

Toi orava juttu oli ihan mega, kiitos siitä :-)

miian
Inspirationainen

Vierailija: ihanaa!! Mä niin tahtoisin toisen, mut ehkä sit kun olen valmistunut. Ninaolivia: munkin mielestä se oli mega, tulin niin hyvälle mielelle kun se minulle kerrottiin.

miian
Inspirationainen

Sahara: mikä sun koiran rotu on? Mäkin luulin Salamassa ottavani sohvaperunakoiran, mutta toisinpa kävi. Ja hyvä niin! Tuli vähän uutta virtaa ja meininkiä tähänkin talouteen! Ja Ässä inhoaa vettä. Sateella se jää vaan kadun kulmaan seisomaan sen näköisenä, että "ihan vapaasti saat mennä, mut mä lähden kotiin". :D On ne persoonia! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo neljän kans oli vähä hankalaa, onneks asuttiin silloin sellases paikas että saatto pitää koiria irtiki :) nyt asutaan pienes kaupungis ja kaikki kolme on samalla lenkillä mukana :D

Ihana <3 

miian
Inspirationainen

NinaMaria: kiitos :) Herra on kyllä ihan hurmaava.

Camilla
C Paris

Koiruli on aivan liian vastustamattoman oloinen :)

miian
Inspirationainen

Voi, podengot on ihania! Kun valitsin koirarotua, oli yksi, mitä harkitsin. Mutta päädyin bichon friseehen kun ajattelin, että podengo olisi hieman liian aktiivinen mun rytmiini. Ja sit tuli Salama, joka on ainakin nimensä veroinen! :D. Mutta onneksi sitä rytmiä voi muuttaa!!

miian
Inspirationainen

Koiran rytmiä ei tarvitse muuttaa, mutta onneksi omia rytmejään voi muuttaa komppaamaan koiran menoja. Selvitti monia asioita mun elämässäni kun 10-tuntiset työpäivät eivät vaan enää onnistuneet. Kun piti mennä koiran kanssa ulos! :)

miian
Inspirationainen

Ja Camilla: kiitos Ässäsen puolesta! Herra on kyllä varsin hurmaava. Koiria paljon harrastanut ystävänikin aina ihmettelee, että miten mukava Elain Salama on. Lucky me!! :)

Kommentoi