Kesä on kohta täällä

Olen henkeen ja vereen kesäihminen, kuten ehkä olet aistinut jos seuraat minua instagramissa. Elän syksyn pimeät ja talven pakkaspäivät lumilautailun ja sen ajatukse voimalla, että jossain edessä on taas uusi kevät ja kesä.
Jo huhtikuun alussa minun kesäihmisen mieli pääsee voiton puolelle ja huokaisen helpotuksesta, kun kevään merkit alkavat näkyä luonnossa.
Kiinnitän tietoisesti huomiota jokaikiseen pieneenkin kevään merkkiin. Olen opettelemalla opetellut saamaan nautintoa räystäästä putoavista vesipisaroista. Lumeen sulaneista pälvistä, ensimmäisistä muuttolinnuista, ensimmäisitä kevätkukista, ihan kaikesta. Aloitan maastopyöräilykaden yleensä huhtikuussa, kun luonto alkaa kuivua talven jäljiltä.

Tänään on toukokuun ensimmäinen päivä.
Toukokuussa huomaan siirtyväni jo pikkuhiljaa kesämoodiin. Alan väijymään säätiedotuksista kauniita aurinkopäiviä ja ajatukset liitelevät paljain varpain maauilaman pehmeällä nurtsilla. Piknikit, koko perheen pyöräretket, terassilounaat, mä elän!

Tänä kesänä haluan tehdä mahdollisimman paljon erilaisia kivoja juttuja. Toteutan niitä asioita jotka monesti talven keskusteluissa jäävät helposti ”pitäisi itsekin vain mennä ja tehdä” haaveilun tasolle. Kesäasioita joista talvella haaveillaan.
Haluan soutaa veneellä saareen piknikille. Tehdä viikonlopun maastopyöräilyreissun. Matkustaa lautalla Jurmon saareen, vain koska Karita Mattila siitä niin mystisesti laulaa. Haluan mennä festareille ja kesäteatteriin. Syödä jokaisena aurikoisena päivänä jäätelöä ja käydä kaikissa lintsin laitteissa.
En ole ikinä suppaillut joten senkin lajin haluan vihdoinkin korkata.
Tehdään tästä keväästä ja kesästä paras kesä ikinä. Tästä kesästä tulee hyvinvoinnin kesä!
Haluan tehdä kaikenlaista kivaa kesätekemistä. Laita kommenttikenttään ideoita mitä kaikkea kesäjuttuja on edes olemassa. Voidaan sitten itsekukin tsekata sieltä omat juttumme!

Ihanaa ja energistä toukokuuta sinulle ja hyvää vappua!!

PS voit seurata minua instassa @hejcki

puheenaiheet ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *