Mitä täällä tapahtuu?

Hei kaikille ja tervetuloa!

 

Nimeni on Henriikka ja oon kauan jo miettinyt oman blogin perustamista. 
Tästä se nyt lähtee, jaiks!

 

Blogin nimestä haluan kertoa hiukan tarkemmin, jotta varmasti jokainen lukija pääsee jyvälle mitä tulevan pitää ja samalla saat tietoa, millainen kirjoittaja on kyseessä.

MIND:

Tänään viimeksi keskustelimme ystäväni kanssa, mitä tarkoittaa hyvinvoiva ihminen. Hän on rauhallinen, tasapainoinen ja ymmärtää nauttia elämästä, arkisista ja erityisista tilanteista. Mielen hyvinvointi on hyvin lähellä sydäntäni, koska oman elämäni aikana olen ymmärtänyt miten paljon ihminen voikaan muuttua, kun hän ei saa elämäänsä tasapainoon. Psykologia on yksi omista kiinnostuksen kohteista ja haaveena olisi joskus päästä opiskelemaan psykologiksi! 

BODY:

Opiskelen tällä hetkellä Personal Traineriksi ja valmistuminen tapahtuu maaliskuussa. Ei paljoa siis jäljellä enää. Blogiin tulen purkamaan mieltäni, kun ajatuksia tulee mitä ihmisten olisi hyvä tietää kehostaan, niin sen muokkaamiseen tai hyvinvoivaan kehon saavuttamiseksi. Tieyo lisää tuskaa tai aukaisee monta kysymystä. Olen innokas oppimaan uusia asioita, mikä liittyy esimerkiksi salitreenaamiseen! 
The human body is the best work of art

Tässä olisi hiukan infoa, mitä täällä voit käydä lukemassa! 

Sitten vähän vielä nippelitietoa kirjoittajasta 🙂

Nimen alussa jo sanoinkin, mutta iältäni olen 24-vuotias ja tammikuussa tulee 25 vuotta mittariin. Kanssani asuu rakkaista rakkain avopuoliso, jonka kanssa intohimoisesti jaksan keskustella treenaamiseen ja siihen liittyvistä asioista liikaa ja vielä vähän lisää. 
Pyöritän tällä hetkellä opiskeluiden lisäksi kahta työpaikkaa, toinen LähiTapiolalla jossa minulla on vakkaripaikka odottamassa opiskeluiden päättymistä. Kuitenkin, koska opiskelija olen teen samalla töitä kyseisessä firmassa aina niin paljon kuin vain pystyn!
Vaihtelu virkistää ja siitä syystä toinen työpaikkani on baarissa, Amarillo Kokkolassa. Baarimikon hommia en enää nykyisin tee, vaan työpisteeni on ihmisten laulattaminen ja karaokejuontajan hommat sopivat minulle paremmin kuin mikkona oleminen! 
Ja ystävät ovat elämän suola, eikös se näin mene. Kahden ystäväni kanssa olemme sopineet, että käyvät omia näkemyksiään kirjoittelemassa satunnaisesti blogiin! Esittelen nämä kaksi myöhemmin teille tarkemmin! 😉

Tässä oli ensimmäinen postaus, kiva jos jaksoit lukea loppuun saakka ja maltat palata vielä uudestaan! 

– Henriikka

P.S
Olen aktiivinen somen käyttäjä, joten jos haluat seurata elämääni tarkemmin näppää Seuraa-nappia instagramissa ja lisää SnapChattiin!

Molemmista löydät minut samalla tunnuksella: Hennunu

e96c085b-1424-4bf8-bf61-ed0547478b07.jpg

 

suhteet rakkaus mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *