Kesälomalla

Heipsun 🤍

 

Terveiset kesälomalta 😍

 

 

Mitä suunnitelmia lomalla

 

Viime viikon perjantaina jäin vapaiden kautta lomalle ja mikäs olisi paras tapa aloittaa vapaat, käydä tekemässä laktaattitestaus 👌 nyt oottelen tuloksia mutta mikä oli mukava kuulla, että mun juoksuasento on hyvä 🤔🤗 välillä sitä miettii kuinka mun juoksiasento vaikuttaa juoksuun, miltä se näyttää. Nyt tiedän, että näyttää hyvältä ja eteenpäin vievältä. Innolla ootan kuinka ne rajat on muuttunu vaiko ei oo muuttunu…. niistä kerron sitten kun enempi tiiän ja oon saanu tulokset.

Lomareissu alkoi Rukalta, täällä nyt pari juoksulenkkiä takana, huomenna olis tarkoitus mennä taas kapuamaan näitä mäkisiä maastoja. Nämä Kuusamon alueen maisemat ovat vieneet meidän sydämen ja tänne on päästävä lomalla.

Mikäpä vielä mukavinta tässä lomaillessa, saa nukkua pitkään, ottaa päikkärit jos siltä tuntuu ja ennenkaikkea kun ei tartte miettiä mihin aikaan sitä mitäki tekee vaan tehään ja touhutaan kun siltä tuntuu.

Eli nautimme luonnosta, retkistä ja ennenkaikkea mulla pelaa ruokahuolto aina näin lomilla, saan istua valmiiseen ruokapöytään, kiitos siitä miehelle joka jaksaa laittaa ruuan ❤️

Tämä oli tälläinen pieni lomalle jäänti höpötys/tarinointi, en ole unohtanu tätä blogia vaikka on ollut hiljaista. Tavoite on edelleen juoksussa ja treenamisessa, siitä voisin tehdä oman postauksen tässä jossain kohtaa.

Nyt nautimme Kuusamo-Ruka maisemista ja ens viikolla sitten ollaanki Pyhä-Luosto maisemissa.

Lomaterveisin

Minna ❤️

 

hyvinvointi hyva-olo terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *