Mina minä minä

Seuraavana vuorossa olis se esittely. Mitäköhän musta pitäis tietää..

Mä oon 18 ja asun Helsingissä. 

Lopetin lukion kesken ja äidin iloks käyn muka koulua nykyään. Oon siis Valma-luokalla Järvenpäässä, eli en opiskele mitään enkä jaksa olla paikanpäällä ku pari kertaa viikossa matkojen takia. Ja tietty siks ku se on turhinta mitä oon koskaan juotunu tekemään. Koko luokan idea on, että jos et tiedä mitä haluut tehä tai mun tapauksessa ku en päässy minne hain, voin tuhlata vuoden mun elämästä käymällä tuolla. En oo oppinu yhtään mitään hyödyllistä tän yli puolen vuoden aikana minkä oon tuol ollu. En suosittele. Haaveena ois päästä nuoriso-ohjaajaks ja oon ehkä pääsemässä oppisopimukselle. Siitä ehkä enemmän myöhemmin.

Harrastan partiota. Se on ihan mahtavaa sitä mä suosittelen ihan kaikille. Kaikkien lapsien pitäis mennä partioon ku ne menee ekalle luokalle. Ja ite oon yks niitä jotka on alottanu vasta myöhemmin ja seki on mukavaa ja porukkaan pääsee aina mukaan. Kaikki partioon.

Mul on kissa. Se on tosi pehmee ja tyhmä. Kissojakin suosittelen kaikille.

2855.JPG

Jos kukaan eksyy mun  juttuja lukemaan nii kyselkää ja kertokaa millasii juttuja haluutte lukea tai antakaa vaa ideoita vaikkei mun jutut kiinnostaiskaan. Kiitos kiitos kiitos

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *