Hyvinvointi mukana Kuninkuusraveissa

Terveiset Kuninkuusraveista!

Nyt kun lomat on pidetty, pääsee palaamaan SoTe-hankkeen pariin. Hetki siinä meni totutellessa, mutta kuten sanottua, hiljaa hyvä tulee, joten ei liikaa pidä rehkiä loman jälkeen. Sain mahdollisuuden päästä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna keskustelemaan Kuninkuusravien kävijöiden kanssa siitä, mistä hyvinvointialueissa on kyse ja miten se meillä, Oma Hämeessä toteutetaan.

Pääsääntöisesti mielenkiinto taisi kuitenkin olla raveissa, mikä on ymmärrettävää! Oma Hämeen teltassa kävijöitä kuitenkin riitti kaiken ikäiseksi asti. Mielenkiintoa  herättivät välineet, joita arvaamalla sai osallistua arvontaan.

 

Arvauksia tuli grillipihdeistä eläimille käytettävään lääkintäruiskuun. Kyseessä oli kuitenkin ihmiseen käytettävät terveydenhoitovälineet mutta miksei jotakin niistä voisi myös eläinterveydenhuollossa käyttää. Lisäksi meillä oli mahdollisuus kokeilla palomiehenvarusteita, sekä lasten että aikuisten koossa. Tämä oli ehdottomasti lasten suosikki.

Oma Häme on myös esillä tulevilla Hämeenlinnassa järjestettävillä Elomessuilla tulevana viikonloppuna 6.-7.8. Tulkaahan poikkeamaan teltalle!

hyvinvointi terveys tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *