Kuka on Terhi?

Hei,

olen Terhi, ja toimin mielenterveys- ja päihdetyön suunnittelijana tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus hankkeessa Hämeenlinnan seudulla.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2009, ja työurani opiskelijana ja vastavalmistuneena aloitin Turengin vanhainkodissa. En kuitenkaan halunnut jäädä niille sijoille, vaan hyppäsin kesäsijaiseksi psykiatrian akuuttiosastolle ystävän rohkaisemana. Ja se vei mennessään! Olen tehnyt työuraa Kanta-Hämeen keskussairaalassa kymmenen vuoden ajan, ja siihen on mahtunut osastotyön lisäksi mm. kolme kuukautta kestänyt työnkierto ensiavussa ja määräaikaisia työsuhteita psykiatrian poliklinikalla sekä tehostetun kotiuttamisen yksikössä. Vuonna 2016 valmistuin TAMKista mielenterveys- ja päihdetyön kliiniseksi asiantuntijaksi. Vuonna 2018 sain paikan perusterveydenhuollosta Henkisen hyvinvoinnin palveluista psykiatrisena sairaanhoitajana.

Mielenterveys on itselleni yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin kulmakivistä. Jos se prakaa, on sen vaikutus suoraa kaikkeen muuhunkin. Itse nautin suuresti siitä, että saa vain olla ilman aikataulutuksia, mutta sen lisäksi touhuan puutarhakokeilujen, käsitöiden, lukemisen, päiväkirjankirjoittamisen, sulkapalloilun ja retkeilyn parissa. Maaseudun kasvattina kaikki siihen liittyvä on enemmän kuin lähellä sydäntä.

Keväällä 2022 oli tarkoituksenani lähteä syventämään osaamista terapeuttikoulutuksella, mutta hyppäsinkin mukaan Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeeseen. Koen, että tämä on itselleni ainutlaatuinen tilaisuus haastaa itseäni ja olla mukana kehittämässä jotakin uutta, mutta ennen kaikkea, tämä on tilaisuus olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta meille kaikille mielenterveys- ja päihde/riippuvuuspalveluiden osalta!

Hanketerveisin,

Terhi

hyvinvointi mieli terveys tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *