Keskiviikon kuulumisia

orvokit_blg.jpg

Heippa! Mitä Teille kuuluu? Jos tätä postausta ja blogiani ylipäätänsä kukaan lukee! Päätin nyt joka tapauksessa tulla tänne höpöttelemään kuulumisia ja pohdiskelemaan tämän päivän tapahtumia. Sinänsä tämä päivä oli ihan tuikitavallinen keskiviikko, ei mitään kovinkaan ihmeellistä agendalla, mutta kuitenkin päivästä kehkeytyi ihan mieletön.

Aamulla ei ollut kiire minnekkään. Poikaystävälläni oli vapaapäivä ja itsellänikään ei ollut luentoja, vaikka kouluhommia onkin vaikka muille jakaa! Söimme siis rauhassa aamiaista korttia samalla pelaillen ja kaikesta mieleen juolahtavasta jutellen. Ihana aamu. Sitä oikeaa arjen luksusta! Tämän täällä vallitsevan sadekelin puolestakin oli ihan mahtavaa, ettei tarvinnut juosta aamulla kiireellä mihinkään. Koko aamupäivän nimittäin satoi – vaikka aurinko paistoikin todella kirkkaasti aina ajoittain.

Alku iltapäivästä suuntasin Yliopistolle tapaamaan entistä opiskelukaveriani, joka on täällä Uumajassa käymässä. Oli ihana nähdä ja vaihtaa kuulumisia! Viimeksi nähtiin alkuvudesta Helsingissä ja paljon on tosiaan sen jälkeen tapahtunut! Vaikkaa aikaa oli taas kulunut, emmekä muuten pidä mitenkään erityisen tiiviisti yhteyttä, niin tuntui siltä että juttu vain jatkui siitä mihin viime kerralla jäätiin. Totesinkin hänelle, että olen onnekas kun minulla on hänen kaltaisensa ystävä! Ehkä seuraavaksi on minun vuoroni vierailla hänen luonaan Luxemburgissa, kuka tietää? Ainakin toivon, että onnistuisin ottamaan aikaa jossain vaiheessa ja lentämään vaikka pitkäksi viikonlopuksi kylään!

Eli ihana päivä siis takana, vaikka mitään kovin ihmeellistä ei agendalla ollutkaan. Nyt istun yliopistolla ja pidän pientä taukoa kouluhommista ja kirjoitan tätä. Poikaystäväni on Suomenkielen tunnilla ja olen ottanut tavaksi tulla tänne tekemään kouluhommia siksi aikaa, kun hän on tunnillaan. En ole kovinkaan tehokas kotona näin ilta-aikaan, siksi on parempi tulla tänne. Saanpahan ainakin jotain aikaiseksi!

Nyt on kuitenkin aika palata koulukirjojen pariin. Hauskaa iltaa kaikille, jotka tänne eksyvät!

 

suhteet ystavat-ja-perhe mieli hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *