Mitä jos olet olemassa kaikkialla yhtäaikaa?

Olet varmasti kuullut sanottavan että kaikki on energiaa. Jos et ole, tässä se tulee: Kaikki on energiaa!

Oletko tuntenut hetkiä jolloin intuitiosti on viestittänyt sinulle jotain? Oletko kuunnellut sitä ja huomannut sen tuoneen elämääsi kenties helpoutta tai iloa? Oletko miettinyt mistä intuitiosi tulee, mikä se on? Minä olen!! Ja paljon! 

Mitä jos intuitiosi oletkin sinä tulevaisuudessa, joka kehottaa sinua toimimaan jollain tavalla, jotta seuraisit paremmin sitä polkua jota olet tullut tänne seikkailemaan.

Oletko kuullut sanottavan että meillä on vain tämä hetki? Jos et ole tässä se tulee: Meillä on vain tämä hetki! Silloin kun synnyit oli tämä hetki, nyt kun kirjoitan tätä on tämä hetki, ja nyt kun luet tätä on tämä hetki. Kaikki ne ovat lineaarisesti ajatellen eri hetkiä, mutta silti ne ovat olleet tapahtuessaan juuri tämä hetki. Ja minulle tämä tarkoittaa että kaikki tapahtumat tapahtuvat juuri nyt, tässä hetkessä. 

Ja mitäkö se tarkoittaa? Sitä että mitä me ajattelemme tästä hetkestä, muuttaa kaiken juuri niin kuin haluamme sen kokea. Tämä hetki = Valinta! Voimme jokainen yksilöinä sekä kollektiivisena tietoisuutena valita juuri sen hetken joka on kaunein, täydellisin, tai pelottavin.. minkälainen tahansa haluammekaan sen olevan, mutta se on valinnastamme riippuvainen.

Mitä jos aina silloin kun uskallat valita sen kauneimman, rakastavimman vaihtoehdon tässä hetkessä, lähetät samalla myös sinulle näennäiseen menneisyyteen rohkaisun, juuri sen intuition äänen, ehkä jonkin synkronisaation, enteen tai jonkin muun merkin, josta saat halua ja intoa jatkaa. Jos olet joskus kokenut apua enkeleiltä tai kuullut puhuttavan henkioppaista, mitä jos emme enää ulkoistaisikaan apua, vaan näkisimme itsemme rakastavina enkeleinä, henkioppainamme ja ymmärtäisimme että valitsemalla juuri nyt tässä hetkessä sen rakastavimman tavan suhtautua itseemme, toisiimme tai elämään, viestitämme sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen itsellemme sitä kaikkein kauneinta elämää. 

Tätä tarkoittaa minulle: Kaikki on energiaa! Päätökset, rohkeus, pelko, tämä hetki, kaikki on samaa energiaa. Kaunista, alati muuttuvaa ja täydellistä!

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *