Kuka mä olen?

 

Hei! 

Näin alkuun varmasti tulee mietityksi kuka tämä on joka tätä blogia kirjoittaa? Ja miksi kirjoittaa? Joten tässä pieni muotoinen kertomus siitä…

Mä olen 21-vuotias tuleva äiti, joka odottaa  esikoistaan miehen sekä koiran kanssa.Olen tällä hetkellä raskaana viikoilla 23 (22+4).Meillä laskettu aika on lokakuussa ja odotan pientä poikaa jo hirveästi saapuvaksi tälle puolelle, mutta vielä pitää kuitenkin kasvaa hetken aikaan. Tällä hetkellä teen vain osa-aikaista työtä, mutta oikealta ammatiltani olen rekkakuski. Mieheni tekee sitten reissu-hommia ja lähinnä viikot on asentelemassa kauppoihin uusia laitteita ympäri suomen.

Se miksi aloitin tämän blogin on se, että on kiva jakaa raskauteen sekä odottamiseen ja vauva arkeen liittyviä asioita. Koska onhan raskaus ihmeellinen asia ja tietenkään kaikki raskaudet eivät ole samanlaisia joten ainakin omasta mielestäni on ollut myös mielenkiintoista seurata muiden blogeja asiaan liittyen ja aina löytää myös uusia juttuja. Jotkut voivat ehkä samaistua tai sitten saa lukea uusista asioista. 

Otan myös vastaan aiheita jos joku mahdollisesti kiinnostaa erityisesti. En ole vielä mikään huippu osaaja tässä bloggaamisessa mutta yritän saada tästä mahdolisimman mielenkiintoisen. 

-J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *