Ensimmäinen blogipostaus

Mix Aina Minä

Blogissa tullaan intoilemaan moninaisista elämääni kuuluvista ilmiöistä ohimenevistä hurahduksista pysyviin intohimon ja inspiraation kohteisiin. Ja näitähän riittää.

Mukana tulee melkoisella varmuudella olemaan 

  • treenaamista, onnistumisen iloa ja turhautumisen tuskaa
  • terveyttä tavoittelevaa elämäntapaa, hetkellisiä hairahduksia
  • terveellistä, puhdasta ruokaa, ajoittaista mässäilyä ja herkkuövereitä
  • kauneudenhoitoa ja kosmetiikkaa
  • shoppailua, uusia vaatteita
  • muuta mukavaa hömppää, mistä milloinkin innostun

Blogin takana on minä ite, osittainen OCD, kevyesti kontrollifriikki. Kotonani asuu lisäkseni kaksi kissani. Minulla on aikuinen tytär joka on jo itsekin perheellinen. Leipätyötäni teen it-alalla, vapaa-aikaani vietän enimmäkseen Crossfit salilla, silloin kun ole kotona sohvan pohjalla rapsuttelemassa kissojani.

Haluaisin matkustella, mutta tuhlaan rahani aina muuhun, joten usein joudun vain haaveilemaan. Kuuntelen paljon musiikkia, pidän kirjoista, mutta minulla ei ole ikinä aikaa lukea. Shoppailen aivan liikaa, yritän tehdä parannusta.

Pidän työstäni, mutta siitä huolimatta unelmoin alati lottovoitosta, jotta minulla olisi aikaa ja mahdollisuuksia toteuttaa todellisia intohimon kohteitani. Innostun usein ja nopeasti. Kiihdyn nollasta sataa helposti. Valitettavasti myös kyllästyn nopeasti, mikäli en saa riittävästi uusia haasteita. Tämä on aiheuttanut minulle monia myllerryksiä elämään, milloin on vaihtunut harrastus, asunto, työpaikka, milloin mikäkin. Tasainen turvallinen päivästä toiseen puurtaminen ei ole minun vahvuuteni. Toistaiseksi olen kuitenkin onnistunut putoamaan aina jaloilleen äkkiliikkeistä huolimatta.

Blogissa on tarkoitus tuoda esiin itseäni inspiroivia ilmiöitä, ilon aiheita ja ehkäpä myös välillä huolia ja murheita. Kuitenkin huumorin sävyin mennään, vaikka välillä mustankin. 

Kommentoi