Ladataan...
#MOMFIE

Nyt on tällä mammalla tyyli hallussa. Voin kertoa, että viime aikoina tai oikeastaan vähän pidempäänkin on tullut harrastettua aikamoisia vaateyhdistelmiä. Kuvia nimenomaan tyylikuoleman rajamailta! Lieneekö turpoavalla vatsan ympäryksellä sekä jatkuvalla väsymyksellä oma osansa vai olenko tyystin kadottanut sen vähäisenkin tyylitajun, jota joskus ehkä omasin?

Miehen yli-iso lippis ja arskat toimii aina hätävarana kun oma lippis on liian korkealla hyllyllä eikä jaksa hakee tuolia..

Olin tässä eräänä alkusyksyn päivänä lähdössä muksun kanssa asioille ja mielestäni vaatetus oli ihan ok. Toisin sanoin jalassa olivat SOCin harmaalaikulliset treenitrikoot, Craftin liila huppari, ruskea nahkatakki ja liila lippis. Mies katsoi aika pitkään ja totesi Matti Nykäsen voivan käyttää tuollaisia kuteita ja siihen perään hän lisäsi vielä, ettei koskaan asuessaan Hervannassa ollut nähnyt kenenkään pukeutuvan noin mauttomasti. Ahaa, no itse arvostin asussani eniten sen käytännöllisyyttä. Housut eivät puristaneet, lippis peitti likaisen tukan ja hupparissa olisi mukava työnnellä vaunuja vaikka hiki yllättäisi. Myönnetään, että yhdistelmä ei ehkä ollut se kaikkein trendikkäin. Tein pienen muutoksen. Vaihdoin farkut jalkaan, mutta niiden kanssa ei todellakaan ollut yhtä mukava kävellä muutamaa kilometriä kauppaan ja kirjastoon, mitä trikoissa olisi ollut. Valitettavasti tästä upeasta asukokonaisuudesta ei ole kuvaa, mutta luotan teidän mielikuvitukseenne!

No mutta edellä mainittu ei ole ainoa kerta kun pukeutuminen on saanut miehen avaamaan sanallisen arkkunsa. Tässä taannoin ostin kotihousuiksi leopardikuvioiset haaremihousut, joista mies tuumasi, että nyt ollaan saatu kotiin oma Herpeenluoma (kaikki varmasti muistavat Armin Toivasen häikäisevän Putoushahmon). Seuraavaksi täytyy varmaan esitellä Svetlana Rönkkö! Näistä housuista saa myös erittäin mielenkiintoisia yhdistelmiä kun käyttää esim, alla olevan kuvan raidallista paitaa tai jotain muuta väriyhdistelmää, joka sotii täysin leopardikuvion kanssa. Mitä silmän ilos meillä tarjoillaankaan päivittäin kotona! Kunhan muksu oppii puhumaan, tulee sieltäkin suunnasta varmasti äipälle kuittailua!

Uh, I'm too sexy for my pants..

Tähän tyylien sekamelskaan saatiin sentään jotain tyylikkyyttä viime viikonlopun hääpukeutumisella. Kaikessa kohelluksessa unohdin kuitenkin ottaa kunnon selfien omasta asustani. Aina ollaan miehen kanssa todettu muksun olevan meistä kolmesta se parhaiten pukeutunut, mutta tällä kertaa sain nostaa peukun pystyyn omalla kohdallani ja jopa oltiin samaa mieltä siipan kanssa.

Edustamassa jopa sangen tyylikkäästi ;)

 

Tyylikästä syksyä kaikille, mutta mukavuus ennen kaikkea!

-Saara

Ladataan...
#MOMFIE

Se oli kesäkuu, kun viimeksi naputtelin tänne Momfieen mitään ja nyt on syksy. Oikeastaan koko kesä meni odottaessa, että "kesä" alkaisi ja ennen kuin huomasikaan, puissa oli keltaiset lehdet sekä aamulla pyöräillessä sormet olivat jäätyä.

Niimpä oli tarpeen taas valita kaapista lämpimimmät villakangastakit ja sormikkaat. Tämä punainen takki on oma lempparini sen pirteyden takia. Ja rakastan yhdistää punaisen mustaan ja valkoiseen. Takissa on myös vähän sinistä, joten farkut yhdistyvät sitä kautta värimaailmaan.

Ja koska mattapintaiset kuvat ovat nyt in, niin tässä teille tämän päivän kuvauksista pari tuotosta mattaväreillä.

Tyttömme täytti kaksi vuotta syyskuun viimeinen päivä. Vielä ei olla saatu virallisia 2-vuotiskuvauksia pidettyä, teemakin pitäisi keksiä tälle vuodelle, mutta näihin kuvauksista saatte vähän esimakua iloisesta touhumimmistä. Päiväkoti on aloitettu osa-aikaisesti (10 pv/kk) ja siellä on sujunut todella hyvin. Tyttö viihtyy ihan loistavasti merirosvohenkisessä päiväkodissa ja hän on hurmannut sieltä kaikki hoitajat ja muut lapset reippaudellaan. Ensimmäinen paras kaverikin on löytynyt. 

Itse vaihdoin työpaikkaa (en muista oliko tästä puhetta Päiväunien puolella ennen kuin lopetin blogini) ja nyt on viisi kuukautta takana uudessa paikassa ja olen kyllä viihtynyt minäkin. 

Hyvää syksyä kaikille!

T. Silkkitassu/Maria 

http://mariadrawsdaily.blogikoti.fi

Mom: Takki Divided // Farkut Seppälä // Hanskat Icon. // Hattu Warp // Huivi todennäköisesti henkkamaukkaa tai seppälää. 

Daughter: Takki H&M // Housut H&M  // Hanskat Jonathan // Hattu Polarn O.  Pyret

Kuvat: Samu Pirinen

Ladataan...
#MOMFIE

Pitkästä aikaa!

Kävin jo jokunen tovi sitten ninjailemassa täysmustissani Raaseporin raunioilla. Todella kiva paikka piipahtaa, btw, jos siellä päin sattuu liikkumaan.

Jos nyt kysyisin, mikä lapsestani tulee isona, vastaus olisi yksiselitteisesti: ninja. Kun puhumme harrastuksesta, niin hän haluaisi - minnekäs muuallekaan kuin - ninjakouluun. Eipä siis ihme, että hän innostui kuvan nähdessään siitä, että äiti näyttää ihan ninjalta!

Vaatekaapistani löytyy todella paljon mustia vaatteita. Harvemmin silti ihan näin päästä varpaisiin mustissa liikun. Mikähän siinä on, että mustasta on muodostunut kuin varkain minulle luottoväri melkein minkä vaateparren kanssa tahansa. Pikkumusta vai pikkupunainen? Musta on aina varmempi ja kestää aikaa. Mustat farkut, musta neuletakki - menevät varmasti kaiken kanssa. Musta takki, musta laukku ja mustat kengät muodostavat takkikeleillä varman kombon - ja näitähän riittää.

Mikä on teidän luottoväri vaatteissa?

Pages