Tältä näyttävät momfiepikkarit / Katso kuvat!

#MOMFIE

Allekirjoittanut oli kotona neljän aikoihin, osa Team Momfien jäsenistä vielä myöhemminkin. Pikkujoulut olivat pitkästä kestostaan ja kaikesta muustakin päätellen varsin hilpeät ja kuplivat.

Ruoka oli hyvää ja voisin väittää, ettei kukaan jäänyt nälkäiseksi. Tarjolla oli muun muassa hodaribuffetti Poppamiehen kastikkeilla höystettynä, salaattia ja coleslawia, juustoja kekseineen ja hilloineen, ruokatiimin leipomia macaronseja ja kakkuja Aino-jäätelökavereilla sekä erilaisia drinkkejä, kuohuvaa ja Soda Streamin juomasekoituksia.

Avasimme pikkujoululahjoja Secret Santan hengessä, porisimme ja otimme asukuvia. Äitimuotibloggaajameininkiin sopivasti saimme kotiinviemiseksi Pilttejä. Koko ilta sujahti sukkelaan, mutta seuraava aamu ei ole ainakaan itselläni sujunut kovinkaan reippaassa hengessä. Annankin siis kuvien puhua puolestaan. Kiitos vielä kaikille juhlat mahdollistaneille ja niihin osallistuneille ihanille!

/K

P.S.
Lisää kuvia löytyy omalta tontiltani, Silkkitassulta, KatieltaEmmin blogista sekä lähiaikoina kenties myös muiden Team Momfien jäsenten blogeista.

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kyllä oli kuumat pikkarit. Nyt myös Toimituksen blogissa ;--)

phocahispida

Jee, joulun odotus ja pikkujoulut kuuluvat saumattomasti yhteen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.