Sirkkapiirakkaa -tulevaisuuden ruokaako?

sirkka2.png

sirkka3.png

Välimerellinen piirakka kotimaisista kotisirkoista, eipä ollut yhtään hassumpaa. Voi mennä vielä hetki, että Suomessa sirkkojen yms. hyönteisten syönti tulee tavaksi, mutta ainakin hyvällä alulla ollaan… Tässä resepti pieneen 28cm piirakkavuokaan:

Pohja:

100g sulatettua luomu voita

1 dl perunahiutaleita

2 dl luomu vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl vettä

Täyte: 100g fetajuustoa kuutioina

1 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina

1/2 dl oliiveja viipaleina

1 dl punasipulia paahdettuna

1 dl kotimaisia paahdettuja kotisirkkoja ( voi pieniä, jos ei halua kokonaisena)

Basilikaa kuivattua  / tuoretta

Päälle: 2 dl luomu kermaa

2 luomu kananmunaa

Juustoraastetta ja kirsikka tomaattia koristeeksi

Paista: 175 astetta n. 25 min / kunnes kypsä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *