Blogin nimi vaihtui..:)))P

Hei kaikki Morsot<3 Jos olette huomanneet vaihdoin blogini nimeä yhden ihanan naisen kommentin jälkeen.:))) 

Eli tän blogin alkuperäinen nimi oli ”Ikuinen Laihdutus” mutta vaihdoin sen sitten, ” Morson Maaila<3″:ksi, päätin kutsua sitä siksi, koska kaverini kutsuvat minua Morsoksi, joten päätin valita sen. 

Alunperin valitsin ton ”IK” :n koska mä oon lukenut paljon Laihis blogeja ja oisin halunnut tukea. Mä tiedän, on tosi tyhmää laihduttaa mun iässä.

Muistan kun 6lk olin todella maseentunut mun painoni takia ja käytin vain tiettyjä verkkareita ja tietyn vetskaripuseron kokoajan.

Nykyään kun katson kuvia siitä ajalta, ajattelen miten tyhmä olin… Ei kukaan välitä painanko 54 tai 60 kiloa. 

Mulla on vielä tälläinen pikku salaisuus, että 7lk aloin saada mielihyvää oksentelusta, joka johti sitten siihen bulimiaan. Mun mielestä se vaan oli niin mahtavaa, että mä voin syödä tosi paljon kaikenlaista ja sitten, mun piti vaan käväistä vessassa ja vetää sen kaiken ulos. Ja seuraavana päivänä painoni olisi pysynyt/ laskenut.

Multa on usein kysytty, että miltä musta tuntui kun mä tein sen?!

Tää kuulostaa vähän sairaalta, mutta kun mä oksentelin niin olin tosi ylpeä itsestäni. Mä sitten lopetin sen omin voimin koska kuulin, että kurkku voi revetä ja vatsalaukku menee muusiksi. 

Joten en TODELLAKAAN suosittele edes kokeilemista.>:( 

En totta puhuen kadu sitä, että menin tekemään noin typerästi, aiemmin tai myöhemmin se olisi kummiskin tapahtunut, ja en nyt olisi se sama ihminen joka olen nyt:)))

Jättäkää mielipiteitänne/kommenttejanne niin luen jokaisen ja yritän vastata siihen<3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *