Ladataan...
MUMMOBLOGI

Moi ...mummu ja pappa lähtivät isolle kirkolle ja tekivät pienen irtioton ennen jouluaattoa ja lähtivät käymään helsingissä .Vähän moikaan sukulaisia ja muuten vain shoppaileen ,vietään laatuaikaa;)  Hyvällä ruualla ja pikkuisen juomalla ja katselee helsingin tuomaanmarkkinoita ja nähtävyyksiä .Onhan siellä ihan erimeininki  tänne meidän kotikaupungin vilinään , muutamia kuvia on sieltä muistoksi ,joulukadut ovat aivan eriluokaa ja näyteikkunat . Ja mikä parasta saiha mummo kuvan vielä JOULUPUKISTAKIN .    ;) .ps onhan siellä vielä hotellihuonestakin kuva jossa me nukuttiin muutama yö :) TV MUMMO .

 

Ladataan...

Ladataan...
MUMMOBLOGI

hei hei .........ilmassa on jouluntaikaa ........ihana joulualkaa......nyt syttyy valot ja kynttilät.....tuoksuu.. suolaset ja makeat..... leivonaiset,...alkaa pakettien paperit rapista ja  tontut  hiipii  kurkkimaan  ikkunoista . tontussa pienessä  asuu joulun taika ,pysähdy sinäkin  nyt on  joulun aika .

 

Ladataan...

Ladataan...
MUMMOBLOGI

Kuusijoulukalenteri......koivikkoon ja Satuhierontakalenteri  ......haavikkoon ....Vauvanpeti ...eskariin .

Tonttuseinäkalenteri.....kuusikkoon .Tässä on mummo työpäivä tuloksia .ahkeraana on saanut olla että ehtii kaikki jouluiset jutut tehdä ennekuin marraskuu loppuu ja alkaa joulukuu . Kivoja tekemiset on olleet. ja   saa vielä tehdä  muutama keskeneräisen juttu , mutta työt jatkuu ensiviikolla nyt on mummolla muutama päivävapata ja taidan tehdää ihan muita juttuja kotona ;).

Ladataan...

Pages