Juhlafiilis tulee yhteistyöllä

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Viime viikolla sain jälleen kokea, miten kivaa on tehdä juttuja yhdessä.

Viikko alkoi dramaattisesti Italiassa, jossa nukuin pommiin ja jäin melkein lentokoneesta. Onneksi reissussa oli mukana bisnesystäväni Minna, jonka puhelinsoittoon heräsin. Taksi oli tullut jo viisi minuuttia sitten eikä minua näkynyt. Minna kysyi, että olenko ollenkaan tulossa mukaan.

Olen tulossa! En ole koskaan lähtenyt niin nopeasti hotellista. Säntäsimme taksiin ja ehdimme juuri junaan. Huh, ei tällaista menoa heikompihermoinen kestäisi.

Loppuviikko oli muotinäytöshuumaa. Perinteinen naistenpäivän muotinäytös Ylistaron seurakuntatalolla keräsi jälleen 160 naista. Olen joka vuosi niin iloinen siitä, kuinka lämmin  ja innostunut tunnelma tuossa tapahtumassa on. Malleina meillä tapaa olla asiakkaitamme. Heidän kanssaan on hauskaa, sillä he pääsevät (tai joutuvat) liikahtamaan omien pukeutumistottumusten ulkopuolelle ja esittelemään vaatteita, joita eivät muuten sovittaisi. Usein sitten käy niin, että malli haluaakin aluksi oudolta tuntuneen vaatteen omakseen. Nautin, että ihmiset rohkaistuvat uudistumaan.

Lauantai oli todellinen juhlatyöpäivä, sillä olimme mukana Uppalan Kartanossa järjestettävässä Juhlafiilis-tapahtumassa. Tilaisuus oli hieno ja meitä oli tosi hyvä yrittäjien porukka tapahtumaa värkkäämässä. CutPointin Karita on tullut minulle tutuksi jo aikaisemmin eräästä toisesta yhteistyöjutusta, meillä kahdella synkkaa mainiosti. Nyt tutustuin kultasepänliike Hanhiniemen Päiviin, jonka kanssa virittelemme uusia yhteistyökuvioita. Muita mukana olleita yrityksiä oli morsiuspukuliike Haavemaa ja kukkakauppa Viherkulma sekä tietysti Uppalan Kartano, joka toimi kokoonkutsujana.

On tärkeää, että me naisyrittäjät teemme yhteistyötä. Meillä kaikilla on samanlaisia haasteita ja toisia esiin nostamalla voimme olla yhdessä vahvempia. Sitä paitsi on aina hauskaa, kun on isompi porukka koolla kauneuden äärellä.

Toimin juontajana molemmissa näytöksissä. Tuo rooli tuli minulle aluksi vähän puolivahingossa, kun ensin kirjoitin muille valmiita juontoja. Sitten kerran jouduin itse juontajaksi ja huomasin, että paljon pienempi duuni on hoitaa homma itse. Minä kun tiedän kaikista eniten niistä vaatteista, joita esitellään.

Lauantaina olikin sitten vähän vaikeampi juontokeikka, kun oli muidenkin yritysten tuotteita esiteltävänä. Itse on vaikea sanoa, mutta se meni kuulemma ihan hyvin. Muotimaakarina pääsee kyllä testaamaan itsestään monenlaisia taitoja…

Viikon jälkeen ajelin muotinäytöksen jälkeen mökille Karstulaan koirani Nasun kanssa. Tuo mökki on ainut paikka, jossa pystyn täysin irtautumaan työstäni ja saan ladattua akkujani seuraavaan viikkoon.

Tämä viikko onkin täynnä rintsikoita tai kikkiliivejä, kuten Sinikka meillä töissä sanoo. Ai niin, ja viikon asu. Se on tämä mekko, joka käy hyvin jo tähän aikaan farkkujen kanssa ja sopii kesällä moneen menoon.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *