Kevätherkkuja Pariisista

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

img-6346.jpgJust nyt on se aika vuodesta, että ajatukset siirtyvät kevääseen, mutta Suomessa eletään vielä tylsää perustalvea. Mikä on sen parempi piristys kuin uusi vaate? Noita virkistäviä herkkuja lähdin viime viikolla metsästämään Pariisista.

Oli meikkiksellä toinenkin taka-ajatus, kun nousin kahden ison matkalaukun kanssa Pariisin koneeseen. Yleensä muuten matkustan tosi vähillä matkatavaroilla, mutta nyt otin laukkuja saadakseni jotain uutta saman tien kauppaan. Etsiskelin tällä reissulla uutta farkkupaikkaa, kun entinen hyvä lopetti. Sattumalta löysikin sopivan liikkeen, kun vähän eksyin normaalilta reitiltä. Löytyi kauppa, jossa myydään spessuja malleja – sellaisia, joissa on joku kiva juttu, esimerkiksi takana rusetti. Nyt meillä on toimittaja, josta saan ostettua upeita ja vähän erilaisia farkkuja kokoon 52 saakka.

Duunini maailmalla ei ole mitään huonokuntoisten hommaa. Työpäivän aikana tulee askelia helposti kahdenkymmenen kilometrin verran. Aloitin viime tiistaina työpäiväni tukkualueella puoli aamuyhdeksältä ja lopetin iltakuuden jälkeen. Sen jälkeen juoksin vielä kymmenen kilometrin lenkin, se auttaa irrottautumaan työpaineista. On pakko pitää kunnostaan huolta, että jaksan. Olen myös äärimmäisyystyyppi, tykkään laittaa itseni koville. Minun Pariisini ei ole hienostunutta kahviloissa istuskelua, vaan kovaa työtä ja kauppiaan arkea. No, tunnustetaan että edelleenkin rakastan matkustamista, se tulee olemaan aina minun juttuni.

Millaisia herkkuja on luvassa keväälle? Vihreä väri on voimakkaasti esillä, samoin myös kirkkaan keltainen, joka löi itsensä läpi jo viime kesänä. Löysin Pariisista muun muassa kivoja neuleita, joiden värit ovat jo ihastuttaneet asiakkaita liikkeessämme.

Käärmekuosi on nyt muotitietoisen kova valita. Olen monille sanonut, että se on vähän kuin homejuusto – toiset inhoavat ja toiset tykkäävät valtavasti. Sama pätee myös muihin eläinkuoseihin joita on nyt paljon. Itsellänikin on yhdet käärmelegginssit, joissa tunnen oloni tosi sähäkäksi.

Ajattelin valita joka viikko suosikkiasuni ja esittelen sen teille täällä blogissa. Tällä kertaa se on tämä ihanan keltainen neule ja rennot farkut, joihin ihastuin heti ne nähdessäni. Tämä asu tuo väreillään lupauksen keväästä ja toimii kokonaisuutena jo nyt, keskellä talvea. Farkuissa on sopivan korkea vyötärö ja ne toimivat myös kesällä minkä tahansa yläosan kanssa.

Ps. Minulla on Pariisissa oma hedelmäkauppias (ylhäällä kuvassa) ja autonkuljettaja Clement, joka kuskaa aina kentältä hotelille ja päinvastoin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *