Lontoo kutsuu kahdesti

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

img-6995.jpgViime viikolla käväisin ostosreissulla Lontoossa tsekkaamassa, mitä kaikkea kivaa Baharilla on meille luvassa.

Löysin Baharin kolme vuotta sitten, kun olin tutkimusmatkalla Lontoossa. Pidän hänen edustamista vaatteita, ne ovat kivoja perusvaatteita isolle kohderyhmälle. Yhteistyö on toiminut niin hyvin, että meille tulee Lontoosta uusia vaatteita noin joka toinen viikko.

Hoidan ”Lontoon päätä” tavallisesti netin ja sähköpostin avulla, mutta minusta on tärkeää olla kasvokkain yhteydessä tavarantoimittajaani pari kertaa vuodessa. Samalla näen livenä, miltä vaatteet näyttävät. Ja kyllähän ne taas näyttivät ihanilta. Kivoja kevät- ja kesäherkkuja kaikenikäisille naisille, tässä muutama kuvamaistiainen.

img_6668.jpgimg_6630.pngimg_6667.jpg

Lontoo ei ole niin minun juttuni kuin Pariisi, mutta pidän kovasti lontoolaisista ihmisistä. He ovat niin rentoja ja ystävällisiä, juttelevat ja toivottelevat hyvää päivää. Tällä reissulla minua vaivasi flunssa, joten en ottanut lenkkikamoja mukaani. Paikan päällä harmitti, kun ehdin tehdä ostot suunniteltua nopeammin ja jäi reilusti ylimääräistä luppoaikaa. Voi kun olisin ollut juoksukunnossa, olisi ollut niin ihana juosta ilman liukastelun vaaraa. Sen sijaan kiertelin asuntoalueilla fiilistelemässä, että miltähän Lontoossa tuntuisi asua.

img_6560.jpg

Viikon asuksi valitsin raikasta raitaa. Vaikka maa on vielä luminen, raita on niin varma kevään merkki. Herkuttele rohkeasti raidoilla ja väreillä, ne piristävät mieltä ja luovat kivaa rytmiä pukeutumiseen.

img_6530.jpgimg-7009.jpg

Tämä viikko alkoi tosi dramaattisesti: Helsingissä taksikuskini sai sairauskohtauksen kesken ajon. Auto jatkoi ajoa ja minä säntäsin paniikissa takapenkiltä ohjaamaan auton tien viereen ja hälytin ambulanssin. Tuossa olisi voinut käydä pahasti, jos olisimme olleet vaikka moottoritiellä. Tällä kertaa oli onni matkassa, taksikuski pääsi hoitoon ja minä jatkoin matkaa uudella taksilla. Vähän kyllä vieläkin tärisyttää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *