Puristus kevään kunniaksi

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Vaikka toukokuinen sää näytti kylmän puolensa, meidän lauantain kevätnäytöksessä oli jo kesä ja häät mielessä.

Kevään suurin koitos on tältä vuodelta ohi, kun järjestimme jokavuotisen kevätnäytöksemme. Yritän aina keksiä näytöksiin myös jotain ekstraa ja tällä kertaa se oli hääpuvut eri vuosikymmeniltä. Upea juttu, että saimme mukaan myös muita paikkakunnan yrittäjiä sekä hääpukuja Kirstinkammarista ja Muotitalo Tyynelästä.

Muotinäytöksen kruunasi mallina olleen Charlotta Saaren lauluesitys, jossa hän esitti hääpukuteemaan sopivan kappaleen, Suvivalssin. Esitys herkisti yhden jos toisenkin yleisössä ja minä kaappasin Oonan käsivarteeni ihan ex tempore ja pyörähdimme parketilla: katso video.

Ei helposti uskoisi, miten iso urakka on tuollaisen näytöksen järjestämisessä. Vaikka osa hommasta hoituu rutiinilla, niin aina sattuu ja tapahtuu. Joku malli sairastuu, vaatteet menevät sekaisin tai jotain muuta yllättävää. Tällä kertaa selvisimme melko pienin improvisoinnein enkä minä juontajanakaan kovin suuresti mokaillut. Mallit hoitivat osansa upeasti, oli hienoa pukea eri ikäisiä ja kokoisia naisia, yrittää tarjota kaikille jotakin ja tehdä parhaansa. Toivottavasti se välittyi myös näytöksessä.

Illalla oli takki tyhjä, kuin olisin juossut maratonin johon on tähdännyt pidemmän aikaa. Sen jälkeen kysyy itseltään, mitäs nyt? Tirautin sohvalla kukkaseppele päässäni myös pari kyyneltä, oli niin onnellinen olo näytöksen jälkeen.

Stressaan vähän liikaakin sillä, että pystyisin tarjoamaan kaikille asiakkaille jotain. Meillä on mahtava määrä vakioasiakkaita, osa heistä on käynyt meillä vuosikymmeniäkin. Heistä pidämme kiinni ja haluamme palvella mahdollisimman hyvin jatkossakin.

  Emme olisi kuitenkaan tässä tilanteessa, ellen olisi muutama vuosi sitten kääntänyt hieman kurssia ja ottanut valikoimiimme myös nuorekkaampaa linjaa. Isäni neuvoi minua aikoinaan, että muista Jaana hoitaa ja kehittää kauppaa kulloisenkin aikakauden ihmisten mukaan. Tuota isän viisautta olen noudattanut, pitänyt tämän kaupan kiinni ajan hengessä. Perinteitä kunnioittaen ja rohkeasti uudistaen.

Nykyaikana vaatekauppa on paljon muutakin kuin liikkeessä tapahtuva palvelukokemus. Se on toki edelleen kaiken ydin, mutta kauppa saa virtaa myös somesta, verkkokaupasta ja ihmisten mielikuvista. Tällä alalla on oltava jatkuvassa juoksuvireessä, muuten joutuu takamatkalle.

Vaikka ulkona sataisi mitä, meillä kevät on nyt virallisesti avattu Suvivalssin tahdissa. Persoonalliset vaatteet odottavat liikkeessämme uusia omistajia.

Hiukset: Studio Helmi

Meikit: hääpukumalleille Ylistaron Kosmetologinen Hoitola ja Kemikalio sekä Oriflame

Kukat: Ylistaron kukkakauppa ja hautaustoimisto Bauer 

muoti ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *