Siisti vaatekeikka

 

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikeeseemmme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.IMG-6086.jpeg

Viime lauantain vietin siivoojien parissa. Ei, emme siivonneet kauppaa huippukuntoon vaan puetimme Katjan kanssa Beauty Cleaner 2019 -kilpailun finalistit kuvauskuntoon. Siivoustyön arvostusta nostavan kilpailun vaatettajaksi lähteminen oli minusta kiinnostava ja tärkeä juttu, onhan kauneuskisan suojelijana itse eduskunnan puhemies Paula Risikko. Tapahtuman järjestää Talonhenki Oy.

IMG_5614.PNG

Paula, meikäläinen ja muut yhteistyökumppanit pistimme oman lusikkamme likoon hyvän asian puolesta. Kilpailuun osallistuvat ovat ympäri Suomea, joten samalla saavat meidän upeat vaatteemme lisää näkyvyyttä. Kaikki voittaa, kuten hyvissä jutuissa yleensäkin. Äänestys alkaa ensi perjantaina, silloin voit valita oman suosikkisi loppukilpailuun. Lisäinfoa löytyy tapahtuman Facebook-sivulta.

IMG_5609.PNG

IMG_5611.PNG

Kilpailussa ei haeta mitään missiä tai mallia, vaan ammattiylpeyttä ja asiakaspalveluasennetta omaavaa, esimerkillistä ja iloista siivousalan tyyppiä. Pelkkä kauneus ei ratkaise, vaan persoonaa peliin tytöt! Meille vaatettajille kymmenen naisen puettaminen oli haastavaa juttu, sillä saimme etukäteen vain strategiset mitat ja valokuvat. Katja toimi testimallina, puimme hänelle vaatteet ajatuksella, että kun varsinainen malli on vähän rinnakkaampi tai vastaavasti pienempi, vaatteen pitäisi istua.  

img_5618.png

Ja yllättävän hyvin nuo vaatteet malleille sopivatkin, vai miltä kuvat näyttävät? No, joitakin vaatteita piti vähän nuppineuloilla fiksata, jotta asukokonaisuus näyttäisi kuvaushetkellä upealta.

Lauantai oli melkoinen puserrus sekä malleille että meille. Ensin naiset kävivät Luxus Dayn meikissä ja CutPointin kampauksissa. Sen jälkeen oli meidän vuoro viimeistellä kokonaisuus vaatteilla. Upeita naisia kaikki, hyviä oman alansa lähettiläitä. Tsemppiä kisaan naiset! Me Katjan kanssa löysimme jo oman suosikkimme, jonka tulemme palkitsemaan erikseen liikkeemme tuotepalkinnolla.

IMG_5620.PNG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *