Täyttä elämää rintaliiveissä

Tervetuloa FiiniFröökynä verkkokauppaan ja liikkeeseemme Ylistaron Halpa-Aittaan, seuraa myös Facebookia ja Instagramia.

Meillä on nyt uusi rintaliiviosasto, joka kattaa naisen koko elämän eli myös sen surullisemman puolen. Vietimme uuden osaston avajaisia viime viikon torstaina.

Viime inventaariossa oli liiviosastolla yli tuhat Triumphin liiviä, se kertoo jotain valikoimastamme. Mutta jotain kertoo ajasta myös se, että viikoittain tulee kyselyjä proteesiliiveistä.

Siksi otin valikoimiimme myös saksalaisen rintsikkamerkki Anitan, joka on kehittänyt rintaliivejä naiselle moneen tarpeeseen. Esimerkiksi sytostaattihoitojen aikaan sopii ihan omanlaiset liivit. Ja kun rinta on poistettu, siihenkin löytyy meiltä nyt oikeanlainen proteesiliivi.

Meistä kukaan ei tiedä, milloin rintasyöpä koskettaa. Mutta jos näin käy, niin oikea paikka saada apua on tuttu rintaliiviliike. Toivottavasti voimme olla silloin tukena.

Olen ylpeä uudesta rintaliiviosastostamme, joka tuo tuoreen tuulahduksen liikkeeseemme. Meillä on valikoimassa myös entistä isompia kokoja, ympärysmitta 120 senttiin saakka.

Kiitos Boutiguen Minnalle, joka antoi pinkillä nojatuolilla ja muilla sisustuselementeillä meidän uudelle rintsikkaosastolle tyylikkään suunnan. Ja Triumphin rintaliivien edustajalle Aino Suutarille, joka videolla opastaa oikeanlaisten liivien valintaan: katso video.

Kiitokset myös rintaliiviosaston vastavalitulle päällikölle, rakkaalle Nasu-koiralle, jolla on eniten tissejä meistä kaikista. Hän on rintojen todellinen kokemusasiantuntija. Sitä paitsi ilman Nasua elämäni olisi niin paljon tylsempää.

Tykkään käyttää hyvin tukevia rintsikoita urheillessani. Kun pukeudun juhlaan, pitää alusasunkin olla yhtä upeat kuin päällimmäinen kerros. Viikon asuna on Triumphin rintaliivi, jossa on todella hyvä istuvuus ja uutena tuttavuutena itselleni silikoninen kaarituki, joka ei purista ja antaa mahtavan tuen. Todella hyvä arkiliivi, johon ihastuin heti kun Aino sen päälleni sovitti.

Uusi viikko tulee olemaan jännittävä, sillä lähden kaksostyttöjeni kanssa seikkailemaan Kiinaan. Kerron sitten myöhemmin, että mitä kaikkea sieltä löytyikään. Voikaa hyvin ja pitäkää huolta naiset rinnoistanne: https://www.tunnerintasi.fi.

muoti ostokset terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *