Ensimmäinen postaus

Ensimmäinen postaus uudessa blogissa. Mitä odottaa? Tietenkin täydellistä ja upeaa ensipostausta, mutta totuus on karu. Pää lyö tyhjää, mitä kertoisin itsestäni, vai kerronko jotain blogista? Mistä aloitan? Pää lyö edelleen tyhjää ja blogin valkoinen tausta lähinnä ahdistaa. Lorem ipsum dolor set amet ja sitä rataa. Hermostuttaa. Sormet pyörii näppäimistöllä mutta ulosanti on surullisen heikkoa. Hermostuttaa edelleenkin, tuntuu etten osaa ilmaista itseäni tarpeeksi selkeästi ja kiinnostavasti että joku viitsisi edes joskus lukea tämän tekstin. 

 

Aloitetaan kuitenkin edes jollain tavalla. Minä olen Tinja. 23-vuotias kahvinsuurkuluttaja Kokkolasta, rakastan hevosia, budjettiystävällistä muotia ja kosmetiikkaa, kirjoja ja elämää omassa lintukodossani. Asun pienessä kerrostalokaksiossa kahden kissan, Röllin ja Persikan, kanssa. Pidän lukemisesta, oli se sitten dekkari tai huonolla huumorilla varustettu rakkausromaani.

 

Rakastan liikuntaa, metsässä lenkkeily on mun henkireikä, se juttu mistä saan energiaa ja valoa jatkaa arjessa eteenpäin. Harrastan myös ratsastusta, niin kuin yllä jo mainitsin, olen harrastanut sitä jo seitsemäntoista vuotta. Vuokrahevoseni Gemma saattaakin vilahtaa blogissa satunnaisesti koska poni on kuitenkin iso osa elämääni ja elämäntapaani. Olen ikuinen jojolaihduttaja, terveys on minulle ehkä tärkeimpiä asioita elämässä, mutta aina välillä hukkaan terveelliset elämäntavat jonnekin näkyvälle paikalle josta en niitä hetkeen löydä, vähän sama juttu kuin avainten kanssa. Aina hukassa. 

 

Mulle tärkeitä asioita on myös visuaalisuus, kauneus ja kynsilakka. Ja siistit kulmakarvat, ne on melkeen yks elämän kulmakivistä vaikken niitä koskaan saakaan laitettua niin että ne näyttäisi juuri siltä kuin haluan. Pidän kauniista asioista, glitteristä, kukista ja koruista. Muoti on lähellä sydäntä, mutta koska työttömän budjetti on äärettömän pieni, pyrin hankkimaan ostokseni second handina ja joskus myös Ebaysta. Näistä asioista tulen varmasti paljon kirjoittamaan.

 

Nyt pää lyö taas tyhjää, ainakin sain jotain tähän valkeaan tekstikenttään. Toivottavasti tämä kuuluisa ensimmäinen postaus kuitenkin inspiroi edes jotakuta seuraamaan blogia myös jatkossa. Tavoitteenani on ylläpitää omaa kirjoitustaitoani sekä parantaa ulosantiani sekä kirjata ylös niitä elämän pieniä iloja ja suruja niin tekstin kuin kuvienkin muodossa. Kiiltokuvamaista tusinablogia, niin ihanan visuaalisia ja pintapuolisesti arkea raapivia ovatkin, tästä sellaista ei tule. Haluan pitää tekstini ja kuvani rehellisinä ja aitoina, ja näyttää mahdollisille nuorille lukijoille että elämä on muutakin kuin kauniita korkokenkiä ja lomamatkoja. 

Joten, tervetuloa!

Pusuja, Tinja

suhteet oma-elama hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *