Ladataan...

Nyt kun lapsi on laitettu yöunille ja itsellä alkaa "vapaa aika", on hyvä hetki palata viime postaukseen ja kertoa vähän tästä meidän perheen elämästä.

Asutaan 56 neliöisessä kerrostalokaksiossa mun miehen, 7kk ikäisen likan ja kahden kissan kanssa.
Mentiin miehen kans naimisiin kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen viime elokuussa tyttären kastetilaisuuden yhteydessä.
Mies käy päivät (tai illat) töissä ja mä oon tytön kanssa kotona. (välillä oikeesti sen 24/7 vaan kotona ja sisällä!)

Oon paljon miettiny tulevaa kesää ja syksyä. Palaanko takaisin töihin siivouksen pariin, hakisinko kouluun tilasisustuja/maalari puolelle vai jäänkö vielä hetkeksi kotiin tytön kanssa. Mua surettaa tosi paljon ajatus siitä, että haen tytön iltapäivällä hoidosta ja ensimmäiset sanat jotka kuulen on; "Minka oppi kävelemään!" tai "arvaa mitkä oli Minkan ensimmäiset sanat?".
Koska synnytys päättyi hätäsektioon ja mun nukutukseen, en saanut olla läsnä Minkan ensihetkissä. Siksi oon jotenkin tosi herkkä tämän asian kanssa, etten pystyisi olemaan missään ensiasioissa läsnä.. Onneksi mulla on vielä muutama kuukausi aikaa miettiä mitä tehdä.

Ihanaa Naistenpäivää kaikille!

love Sini Marianne

 

Ladataan...

Oon Sini Marianne , 22- vuotias nainen Kainuun lumisen talven keskeltä. Oon aloitellut tätä blogihommaa jo niin monta kertaa etten pysy enää laskuissa mukana. Kirjoittelin aiemmin bloggerin puolella parin vuoden ajan, voi kunpa en oisi edes lopettanut niin ei olisi tämä uudestaan aloittaminen ollut niin hankalaa!
Mutta asiaan, olen siis alle vuosikkaan (huomenna jo 7kk!!) esikoistytön äiti ja hengailen päivät vielä kotona tuon pienen ihmeen kanssa.
Ensi kerralla kerron vähän enemmän meidän perheestä ja siitä arjesta mitä koitetaan pyörittää.  Tervetuloa mukaan!

 

love Sini Marianne