Se toinen

Oli mennyt muutama viikko siitä kun huomasin tämän bruneten ja nappisilmäni yheiset sydämet, mutta päätin silti luotaa tähän ”vanha kaveri” selitykseen vaikka tiesin että kohta rytistään alas pilvilinnoista ja lujaa.
Nappisilmäni lähti viikoksi lomalle josta hän oli hehkuttanut 4 kuukautta. ”Öljyttynä kattopoolilla ja mainiota dinneriä.” Oli reissun 4. päivä kun se tapahtui. Pahin painajaiseni. Bruneten sosiaaliseen mediaan ilmestyi sydänten saattelemana yhteiskuva heistä. Viha ja pettymys valtasi mieleni. Tässä sitä taas oltaisiin sinisilmäisenä menty suin päin ja pilvilinnoissa hankittu talot ja lapset. Tällä kertaa tosin minä olin se toinen nainen.
Minun pitäisi odottaa vielä päivä ennen kun voin ilmoittaa nappisilmälle että haluan tavata hänet. Ahdistus mielessäni on valtava, sillä en tiedä kuinka hän tulee asiaan reagoimaan. Juokseeko hän ulos ovesta huutaen vai häpeääkö hän tekojaan ja sanojaan? Vielä enemmän mieltäni kalvaa se että minun täytyy olla se vahva joka kertoo brunetelle kaiken sen mitä meillä nappisilmän kanssa oli ollut. Siitä ei tulisi helppoa.

Samaan aikaan sain viestin myös exältäni joka ilmoitti olevansa eronnut. Kuvitteliko tuo mies että kolme vuotta sen jälkeen kun pyysin häntä häipymään elämästäni ottaisin hänet avosylein vastaan?

Mieleeni  nousee väkisin ajatus onko kunnollisia yhden naisen miehiä enää olemassakaan?

 

  • K
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *