Mamma Mia mikä kana-pekonipasta

Alkuun pieni varoituksen sana lienee paikallaan: tämä resepti ei todellakaan sovi laihduttajille, kaloreita on varmaan ainakin miljoona!
Pekonia ja kermaa on sen verran tuhdisti, että linjojaan tarkasti varjelevat: ei kannata kokeilla 😉
Mutta me muut joille se ei ole ihan niin tarkkaa, tämä vie kielen mennessään…
 

img_1367.jpg

Nämä tarvitset:

Ohje 4 hengelle.

n. 400-500g kana suikaleita (marinoimaton!)
1 pkt pekonia
1 prk Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitus
2,5dl ruokakermaa
1,5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
suolaa
pippuria

Tagliatelle pastaa (8-9 kerää)

Tee näin:

  • Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pannulla rapeiksi.
  • Nosta pekonit talouspaperin päälle odottamaan.
  • Paista kanat pekonista irronneessa rasvassa ja mausta(maltillisesti) suolalla ja pippurilla.
  • Lisää kanojen päälle kerma, vesi ja Creme Bonjour.
  • Lisää kastikkeeseen kanaliemikuutio ja kiehuta kunnes se on sulanut.
  • Keitä pasta al denteksi.
  • Lisää kastikkeeseen pekonit ja keitetty pasta.
  • Anna hautua ihan hetki jotta pasta imee itseensä hieman kastiketta.

Ja NAUTI!!

Niin yksinkertaista ja niin herkullista!
 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.