Mamma Mia mikä kana-pekonipasta
Alkuun pieni varoituksen sana lienee paikallaan: tämä resepti ei todellakaan sovi laihduttajille, kaloreita on varmaan ainakin miljoona!
Pekonia ja kermaa on sen verran tuhdisti, että linjojaan tarkasti varjelevat: ei kannata kokeilla 😉
Mutta me muut joille se ei ole ihan niin tarkkaa, tämä vie kielen mennessään…
Nämä tarvitset:
Ohje 4 hengelle.
n. 400-500g kana suikaleita (marinoimaton!)
1 pkt pekonia
1 prk Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitus
2,5dl ruokakermaa
1,5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
suolaa
pippuria
Tagliatelle pastaa (8-9 kerää)
Tee näin:
- Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista pannulla rapeiksi.
- Nosta pekonit talouspaperin päälle odottamaan.
- Paista kanat pekonista irronneessa rasvassa ja mausta(maltillisesti) suolalla ja pippurilla.
- Lisää kanojen päälle kerma, vesi ja Creme Bonjour.
- Lisää kastikkeeseen kanaliemikuutio ja kiehuta kunnes se on sulanut.
- Keitä pasta al denteksi.
- Lisää kastikkeeseen pekonit ja keitetty pasta.
- Anna hautua ihan hetki jotta pasta imee itseensä hieman kastiketta.
Ja NAUTI!!
Niin yksinkertaista ja niin herkullista!
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.