Tulevaissuden ammattini

Oon täs alkanu miettii et miks mä haluan iso. Käyn lukion joka tapaukses, mut en tiiä vielä  missä.  On ollu monta ammattia mieles ja tässä nyt mua eniten kiinostavimmat alat:

1. Sotilas (kenraali ;D)

Hullu idea, mut tuntuu siltä et vois olla mukavaa. Joo tiedän et se on raskasta ja pietään nälässä ja joudutaa olee kaikissa märissä ja kylmissä paikoissa maut ehkä se just mua kiinostaa… Meen eka kuitenki armeijaa ja yritän siitä selviytyy ja jos se tunnostaa kivalt nii lähen upseerikouluun. Uskon et luonne ja kunto riittäis sinne. En oo tosin kuullu kenestäkään naisesta, joka ois upseeri, mut kait niitäkin on. Toivottavasti!

2. Lentäjä

Oon matkustellu paljo ja lentäminen on ollut aina mukavaa ja ehkä siksi tämä. Lentäminen ois varmasti mukaa vaa ja ois vähä siistiii vaa lentää jonnekkin muualle ja sit tulla takas. Mut koulutuksseen on kuulemma tosi vaikeeta päästä ja se myös varmaa maksaa jotai 12 000-110 000 euroo nii en tiiä pääsenkö kouluun.

3. Stuertti-Lentoemäntä

Eli jos en pääse lentäjäksi nii sit pitäs päästä stuertiks ja uskon et koulutukseen pääsee aika hyvi nii sitäkää asiaa ei taarvi nii paljo miettiä.

4. Lääkäri

Täs on taas habkala koulutus juttu ja pitäs olla hyvä matikka ja fysiikka ja kaikki, mut eiköhän se vois mennäkkin hyvin. Ooon aina ollu vähä semmonen pikku lääkäri , joka pätee mitä pittää millonki tehä, jos tapahtuu jottai.

Jos nää ammatit yhistäs nii tulis varmaa joku ilmalaivaston lääkäri :DDD

tyo-ja-raha tyo raha opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *