Neuvola-ärsytys

Voi nyt sanonko taas mikä. Neuvolassa on taas mittailtu ja ihmetelty. Aiemmin jos paino ei noussut ja pituutta tuli niin nyt oli kääntynyt toisinpäin. Ja että kyllä neuvolalääkäri nyt haluaa katsoa. Nimenomaan katsoa, muuhun niistä ei tunnu olevan. Eikös se ole ihan nornaalia, että jonain kuuna nousee paino, jonain kasvetaan pituutta? Sanoinkin siellä terkkarille, että muskarissa käy samanikäinen neiti, joka on reippaasti isompikokoinen mutta vain olla möllöttää kun taas meidän neiti heiluu ja hilluu ja juttelee koko ajan. Varmaan kuluttaakin enemmän, että ei sillä menolla samanlaiseksi pullukaksi kasveta. Ja että noin aktiivinen voi olla, on varmaan energian eli ravinnon saanti oltava kohdillaan.

No mutta lisää sosetta. Ja lihaa ja viljaa. Tulee tuhdimpaa. Kiitos ei. Etenemme ihan rauhassa, kun ei haluta masuvaivoja. Mikä ihmeen kiire tolla neuvolahenkilöstöllä on saada vauvat syömään kiinteitä? Kas kun ei kohta jo usuta tunkemaan aikuisten kokoisia aterioita naamaan. Kyllä se vatsalaukku venyy. 

Ja toinen juttu. Puolivuotias ei osaa vielä kääntyä selältä masulleen. Kamalaa. Kyllä se on nyt ensi kerralla osattava ettei ole kehityksestä jäljessä. Ja siis meidän neiti se ei vaan viihdy mahallaan niin ei siksi sinne käänny. Kääntyy kyllä itse masultaan selälle. Ja liikkuu lattialla selin. Luultavasti lähtee kävelemään ilman mitään ryömintävaihetta. Mutta joudutaan varmaan siitäkin johonkin seurantaan. Ai niin, katsoin omaa neuvolakorttiani. En itsekään osannut puolivuotiaana kääntyillä. Kävelemäänkin lähdin vasta 14 kuisena. Puhumaan sen sijaan opin todella aikaisin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *