Bikinit!

#NettaSays

Kesä on nurkan takana, samoin ranta, aurinko, loma ja bikinit! Isoja kokoja biksuissa on suht vaikea edelleen löytää, siis sellaisia, jotka miellyttäisi silmää, olisi hyvät päällä ja joihin ei tarvitsisi laittaa pientä omaisuutta. Tässä muutamia mun suosikkeja tähän mennessä tulleista mallistoista. Just nyt tykkään väreistä ja kaikista naruvirityksistä ja meshistä. Harmi, että ne on usein kaulaan asti viritettyjä jolloin ruskettuminen on hieman haastavaa. Ratkaisu on varmaankin eri bikinit pousailuun ja drinkkien juomiseen, ja eri nahan käristämiseen. Myös kokouimapuvuista on todella mageita malleja, en tiedä miten käytännöllisiä ne omassa käytössäni olisivat, mutta pakko ehkä hankkia vaikka vain kotona hengailuun :) Kaikista alla mainituista paikoista saa myös pienemmät sisaret shoppailtua.

Bikineissä oleminen  voi tuntua pelottavalta. Jos ajatus ahdistaa tai tuntuu mahdottomalta, älä pakota itseäsi. Elämästä voi nauttia muillakin tavoin eikä kaikkien tarvitse riisua, vaikka niin saatetaan olettaa. Jos taas keräät vielä rohkeutta julkiseen esiintymiseen uima-asussa erityisesti painon vuoksi, alimpana muutama video inspiraatioksi enemmän tai vähemmän isokokoisilta naisilta. Tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi ja teet niinkuin haluat. Jos sulla on mahaa eikä plussamuodissa esillä olevat korkeavyötäröiset alaosat inspiroi, pukeudu mataliin. Itsensä tekeminen laihemman näköiseksi tai pukeutuminen lihavalle vartalolle ns. imarteleviin bikineihin (esimerkiksi juuri korkeavyötäröisiin alaosiin) muiden vuoksi ei ole oikea tapa lähetyä bikinivartaloa, vaan se, mitä itse haluat tehdä.  Jos kropan muokkaaminen on se, mitä haluat tehdä ollaksesi bikinkunnossa ja tuntuu hyvältä, tee se. Mutta muista, että olet aivan yhtä arvokas, kaunis ja valmis bikineihin juuri nyt, ilman muuttumista. Osa videoista on tältä keväältä jolloin esiteltävänä olevia asuja on luultavasti saatavilla, osa taas muutaman vuoden vanhoja.  Enjoy!

 

 Swimsuits for all

Mun ehdoton suosikki  Gabi Freshin mallistosta on tuo punainen uimapuvulta näyttävä asu, joka on kuin onkin kaksiosainen.  Harmi, ettei siitä ole enää sopivaa kokoa jäljellä. Muut  bikinit Gabin tämän vuoden mallistosta ei tehnyt niin vaikutusta, vaikka kivoja ovat kaikki. Gabi on siis amerikkalainen plus size muotibloggaaja jonka mukaan plussakokoisia bikineitä jokin vuosi sitten kutsuttiin, ja kutsutaan vieläkin sanalla fatkini. Myös malli Ashley Graham julkaisi oman mallistonsa samalla sivustolla. Ashleyn mallistosta löytyy enemmän matalia alaosia, kun Gabin mallistoon ja kaupan omaan mallistoon kuuluu myös paljon korkeavyötäröisiä pöksyjä. Tämän puljun asut lähetetään Amerikasta, eli tullimaksut pamahtaa hinnan lisäksi päälle. Bikinit ostetaan setteinä, ja ylä - ja alaosan voi valita eri koossa.Täältä kannattaa myös etsiä uimapukuja niin paljastavampaan kuin peittävämpäänkin makuun. Myynnissä kaikkia kokoja.

 

 

Forever 21

Forever21:lla ei ole tänä vuonna (ainakaan vielä) ollut yhtä laaja valikoima kuin edellisinä vuosina, toivotaan että lisää on tulossa! Täältä voi tilata ilman tullimaksuja tilaamalla EU-sivustolta (vaihda sivun ylälaidasta valuutta).  Erityisesti miellyttää kaikki naruviritykset ja aukot alaosissa! Forever 21 myy pääasiassa streittarikokoja, plussamallisto on erikseen.

 

Junarose

Bestsellerin (Vero Moda, Only) omistama plussamerkki Junarose on suunnitellut bikininsä niskan takaa solmittaviksi, missä sinänsä ei ole mitään vikaa. Itse käytän niskan takaa sidottavia biksuja harkiten, vaikka usein kivoilta näyttävätkin päällä. Nuo punaiset bikinihousut olisin halunnut, mutta luulen niiden olevan Asoksen mallistoa kun olivat siellä myynnissä ja Junarosen omilla sivuilla niitä ei myydä. Aikaisemmat kokemukset Junarosesta on mulla ollut huonohkot, vaatteet ovat hajonneet nopeasti ja siksi hinta-laatusuhde ei mun mielestä kohtaa. Täältä on kuitenkin helppo tilata suomenkieliseltä sivulta. Junarosea myy myös mm.Asos. Junarose myy pelkästään plussakokoja.

 

 Asos

Asos pitäisi olla jokaisen plusskokoja käyttävän henkilön kirjamerkeissä. Alusvaatteissa ja uima-asuissa on kokoluokituksen puolesta vielä petrattavaa, mutta muuten sieltä löytyy vaatteita kaikkiin tilanteisiin. Asokselle voi nykyään palauttaa helposti ja maksaa myös jälkikäteen laskulla. Asos myy oman merkkinsä lisäksi mm. City Chic ja Monif C:n uima-asuja. Asos myy niin pieniä kuin isojakin uima-asuja.

 

Brastop

Brastop on Englannissa toimiva alusvatteliike. Täältä kannattaa katsoa bikineitä varsinkin jos haluaa paljon tukea: liivikoot menevät samalla kaavalla kuin rintaliivien koot. Miinuksena, että ympärysmitta ei kaikissa merkeissä ole kovinkaan suuri. Kuppikokoa on kuitenkin K -kuppiin saakka. Brastop myy eri merkkejä, kuten Curvy Kate, Freya,  Flirtelle, Fantasie, Pour Moi, Adore, Heidi Klum ja Gossard

 

Bravissimo

 

Sama juttu kuin edellisestsä paikassa, täällä liivit valitaan rintaliivikoon mukaan. Bravissimo tarjoaa myös isopoviselle suunnattuja vaatteita, jotka tosin eivät ole plussakokoisia. Bravissimo toimii jälleenmyyjänä useille eri merkeille.Tuon keskimmäisen liivin nimi on muuten Montego Bay, pitää varmaan ostaa, koska Jamaika :)

 

Näiden lisäksi suosittelen katsastamaan kotimaisen verkkokaupan Lumingerien joka myy useita eri merkkejä (esim Curvy Kate, Panace, Freya). Asiakaspalvelu sähköpostitse on todella hyvää, apua saa oman koon löytämiseen jos esim. liivin malli mietityttää. Alusvaatteilla ja bikineillä on myös palautusoikeus.

Boohoo, Violeta by Mango ja New Look ovat myös katsomisen arvoisia kun uima-asua mielit, nyt ei jostain syystä osunut silmään mitään kovin miellyttävää.

 

Ja lopuksi niitä lupaamiani videoita, kas tässä:

Kommentoi