Arkea pakoon

DSCN3052.JPG

DSCN3053.JPG

 

Päivä, jolloin kuvaaminen vain unohtuu, on yleensä varsin hyvä päivä.

Karkasin eilen arkea pakoon Helsinkiin. Aamuinen ruotsin tunti oli peruttu ja toisella kurssilla toteutettiin annettua tehtävää etänä. Aamupäivällä lähtevää junaa odotettiin varpaat jäässä myöhästymiskuulutuksia toisensa perään kuunnellen.

Helsinkiin asti kuitenkin päästiin. Ensimmäinen pari tuntia oli varattu mitä ihanimman lapsuuden kaverin treffaamiseen. Ehdimme vaihtaa kuulumiset ja kiertää muutaman kaupan, kunnes sain kirjaimellisesti juosta metroon, jotta ehdin Lily Editin bloggaajien tapaamiseen.

Ja taas, aika meni liian nopeasti. Muutamien juttutuokioiden jälkein jouduin toivottamaan kaikille mukavat illat, kunnes suuntasin jälleen junaan. Vaikka kaikkien kanssa en ehtinytkään jutella, oli niin mahtavaa nähdä teidät kaikki livenä. Kiitos ihanasta illasta myös järjestävälle taholle!

Päivä täynnä mukavia juttuja täytti akkuni täysin, vaikka menossa oltiin aamusta iltaan. Tämä hymy tulee kuitenkin joskus hyytymään, tänään nimittäin painettiin koulussa ja töissä yhteensä yli 12 tuntinen päivä, viikonloppu menee mukavasti töissä ja muutaman kouluhomman parissa kun maanantai alkaa aamun inventaariolla ja loppupäivä toteutetaan hiuskuvauksia kampaamolla.

Mutta vielä mennään hymyillen!

-Marianne

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *