Rentouttava loma

DSC_9424raw.jpg

DSC_9544raw.jpg

 

Pääsiäisloma blogin puolella pääsi venähtämään suunniteltua pidemmäksi, mutta ei anneta sen haitata. Useamman päivän mittainen blogiloma varmisti pääsiäiselle totaalisen rentoutumisen. Rentouduin suurimman osan lomasta kotikodin pinkissä tuolissa, millon mikäkin elikko sylissä. Kaikenlaisia karvaisia siinä tulikin rapsuteltua, nimittän katon alta löytyikin siskon koira Vilho, kotona asuvat Hessu (kuvissa) ja Neera sekä Iivo, jonka mukanani toin.

Seuraavaa Joensuun reissua sitten odotetaan enemmän kuin innolla. Tiedän (ja toivon), että reissu tulee ajankohtaiseksi lähiaikoina, nimittäin kaksi tammaamme ovat viimeisillään kantavina ja talliin on useamman vuoden tauon jälkeen syntymässä varsoja! Nyt pidetään vaan peukkuja pystyssä, että kaikki menee hyvin ja että mulla sattuisi töistä vapaat juuri oikeille päiville.

 

DSC_9498raw.jpg

DSC_9436raw1.jpg

 

Pääsiäisen jäljiltä kotona Kouvolassa on pyritty ottamaan melko rauhallisesti. Maanantaina kävin tekemässä työpäivän ja tiistaina lähdin keksken koulupäivän kotiin jonkinlaisen vatsataudin takia. Kuumekin siinä sivussa nousi. Tänään kuvittelin olevani jo kunnossa, mutta kouluun päästyäni heikko olo pisti perumaan päivän loput suunnitelmat. Ruoka ei ole maistunut ollenkaan ja parin päivän syömättömyyskin alkaa käydä voimille. Jotain vakavaahan tämän on oltava, kun edes suklaa ei maistu!

Lilyn ollessa kaatuneena olinkin pahemmassa pulassa. Kipeenä makoillessa ei nimittäin ollut mitään tekemistä, sillä blogin päivittäminen oli poissa kuvioista. Muutamat kuvat ehdinkin tuossa välissä muokkailemaan, kunnes täytin tylsyyteni koulutehtävillä. Harvinaista.  Eilen ilmestynyt Trendi pelasti kuitenkin illan.

Onneksi ei ole tarvinnut yksin sairastella, sillä Iivo on toiminut maailman parhaana hoitajana nukkumalla ja kehräämällä vieressä. Kaurapuuroa pikkumies ei kuitenkaan ole minulle osannut keitellä, joten ehkä onkin korkea aika nousta täältä sohvan pohjalta ja koittaa syödä jotain.

-Marianne

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *