Syyskuu 2012-2015

DSC_0367.JPG

DSC_0955.JPG

 

Syyskuu 2015

Sain luokkakavereiltani postaustoiveen. Miun pitäisi kuulemma esitellä tyyliäni vuosien takaa. Kerrotaan sen verran taustaa, että miulla on vain neljän vuoden blogikuvat nykyisellä kovalevyllä, joten kovin radikaaleja tyylejä ette tällä kertaa tule näkemään. Katsotaan josko löytäisin lokakuun kuviin sitten jotain vielä vanhempaa.

 

 

_DSC6771.JPG

DSC_5004.JPG

DSC_7767.JPG

DSC_8327.JPG

 

Syyskuu 2014

Koulun alkaessa leikkasin hiukseni polkkamittaiseksi pitkän haaveilun jälkeen. Olin myös kunnostautunut helmojen käyttäjänä. Pitempään blogia seuranneet tietääkin, että en omistanut kuin muutaman hameen tai mekon vuoden (2014) alussa. Ennen kylmiä kelejä päälläni nähtiin melko reilusti helmoja.

Hiukset ovat viimeisiä kuukausia tummia. Olen ollut brunette todella pitkään, mutta syksyllä 2014 päätin vihdoin kasvattaa oman värini takaisin päänahan ongelmien (hei vaan atooppinen ihoni…) takia.

 

DSC_0590.JPG

DSC_0888.JPG

syys1-012.jpg

DSC_0219.JPG

 

Syyskuu 2013

Syksy, jolloin aloitin yliopiston. Sitä pukeutumisen riemua kun abikevään ja kisakesän jälkeen sain pukeutua jälleen! Ympärilläni oli uusi ympäristö, uudet ihmiset ja uusi opiskelumaailma. Ilmaisin itseäni pukeutumalla ja pyrin kertomaan jotain persoonastani vaatteiden avulla.

Kuvia katsoessa rakastuin moneen asuun. Haluaisin pukeutua näihin vain uudelleen ja uudelleen. Omistankin onneksi vielä jotain jokaisesta asusta. Hyviä löytöjä onkin siis tehty, koska ne ovat säilyneet vaatekaapissa vielä tähänkin päivään.

Ihastuin myös hiuksiini! Muistan kyllä inhonneeni niitä aikanaan, koska olivat liian lyhyet. Liukuvärjäys on kuitenkin aika ihana ja pituuskin näyttää nyt jälkeenpäin passelilta.

 

DSC_0321 – Kopio.JPG

syys1-006.jpg

 

Syyskuu 2012

Abisyksy. Hiuksista löytyi todella kevyt liukuväri. Vakioasuuni kuului mustat pillifarkut, melko kuluneet sellaiset. Pukeuduin harkiten ja melko simppelisti, nyt sanoisin klassisesti. Olin vielä aavistuksen ujo ja harkitsin asuvalintoja melko tarkkaan. Hamstrasin kirppareilta pooloneuleuta, sillä ne tekivät vasta tuloaan. Muistan kuinka minua jännitti alkuun pukea pooloja kouluun, koska muut pitivät niitä outoina. Nyt voisinkin sanoa, että mitäs minä ennustin.

Alimmalla asulla pääsin lehteen (Costume) ensimmäistä kertaa ja sekosin. Minä! Lehdessä! Muistan vieläkin kun esittelin lehtä ylpeänä koko perheelle.

Nämäkin asut voisivat päätyä vielä päälle, sen verran kivoja ovat. Alempi ehkä aavistuksen tylsä, mutta klassinen. Molempien asujen takit ovat parin euron kirpparilöytöjä, kuten myös tumman harmaa pooloneule. Miksi en enää tee näin mahtavia kirpparilöytöjä?

Lokakuuksi tulossa vielä aavistuksen vanhempaa materiaalia, jäiks!

-Marianne

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *