#sudiomoments

Never Give Up

Postaus tehty yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa. 

Olen kuulokkeistani tosi tarkka ja mikä hauskaa on mulla ollu tähän asti ikivanhat langalliset kuulokkeet käytössä joista en ole suostunut luopumaan yrityksistä huolimatta - yksinkertaisesti niissä on ollu niin hyvä äänenlaatu, joka on vieny mut parhaisiin fiilareihin. Sudion ehdottaessa yhteistyötä mietin pienen hetken, koska en ole langattomien asioiden ystävä enkä ollu valmis luopumaan rakkaista kuulokkeistani. Ihastuin kuitenkin Sudio Swedenin tyyliin verkkosivuista lähtien ja uskaltauduin langattomien kuulokkeiden aikakaudelle. Enkä onnekseni joutunut pettymään ja voin hyvällä omatunnolla suositella näitä teille. 

Tyylistä ei ollut tingitty pakkauksessakaan - miten kaunis! Oiva lahjaidea, johon ei itse tarvitse panostaa sen koomin kuin täyttämällä mukana tuleva nimilappu. Tilauksen tulemisessa meni muutama hassu päivä, mikä on aina plussaa tällaiselle hätähousulle, joka arvostaa nopeaa toimintaa. 

Ja nämä ohjeet! Kuinka yksinkertaisesti ovat osanneet tehdä ohjeet kuulokkeiden käyttöön, ei tarvinnu montaa hetkeä tällaisen tekniikkatunarinkaan miettiä miten vempele lähtee toimimaan. Myönnän, käytin hetken johtoja kuulokkeissa, koska kapinoinhan minä langattomuutta vastaan. Jos saisin päättää olis mulla varmaan lankapuhelin kotona. :D Rohkastuin kuitenkin parin päivän käytön jälkeen ottamaan kuulokkeiden johdon pois ja opettelee langattomuuden pariin- enkä ole takaisin palannut. Onhan se nyt helppoa, kun treenatessa ei johto ole siellä ja täällä jumissa, eikä vaunuja työnnellessä puhelin tipahda asfaltille, kun johto takertuu paikkaan x. Toinen asia  mitä arvostan - asioiden yksinkertaistaminen ja helppous asiakkaan näkökulmasta. 

Kolmas asia jota arvostan. Vaihtelevuus! Olen sillon tällön tuuliviiri vallaton, joka tylsistyy nopeasti. Ja piru, Sudio Sweden onnistu senkin täyttämään sillä yllätyksenä paketin mukana tuli kuulokkeisiin kuuluvat vaihtokapselit mukana, jotka voi halutessaan ostaa kuulokkeisiin. 

Olen nyt kuukauden päivät käyttänyt tarkoituksella kuulokkeita päivittäin, jotta osaan oikeasti kertoa teille onko hintansa väärti. Voin suositella lämpimästi kyseisiä kuulokkeita. Helppo käytettävyys, tyyli joka sopii arkeen ja treeniin, äänenlaatu ja koko brändi. Mä fiilasin asiaa heti jostain kumman syystä, harvoin sattuu näin mielekkäitä yhteistöitä vastaan. 

Läheiseni eivät uskaltais varmaan ehdottaa kuulokeyhteistyötä, kun olen mustista risaisista kuulokkeistani pitäny niin tiukasti kiinni, että todennäköisyys hylkyyn olis aikas suuri. 

Ja jotta positiiviset yllätykset ei loppuisi kesken. Kaupanpäälle tulee jokaiselle ostajalle Sudio Sweden kangaskassi, joka on vankkaa tekoa ja sisältää sisällä pienen taskun puhelimelle ja avaimille. Eli kangaskassien ongelmakin ratkaistu. Mielestäni aika hyvä kokonaisuus, mitäs mieltä te olette? Onko muilla yhtä hyviä kokemuksia kyseisistä kuulokkeista? 

Jos olet vailla hyviä kuulokkeita ja kenties samanlainen kuulokehirmu joka varjelee vanhoja kuulokkeitaan, mutta haluaisi uudet, on Sudio Sweden yllättävän hyvä valinta. 

Torstaihin asti teillä on mahdollisuus tilata kuulokkeet -15% hintaan koodilla ILONA 

Hyödynnä lukijaetusi osoitteesta https://www.sudiosweden.com/fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.