Kaverille tapahtunutta

Miten paljon toisen ihmisen taakkaa tulee ottaa kannettavakseen uuden suhteen orastaessa? Kaverin puolesta kyselen.

Tapaat tyypin (kaveri tapasi!) jonka kanssa kaikki tuntuu lauantailta! Yhtäkkiä kaikki ne muut joita tähän mennessä eron jälkeen oot deittaillut saakin täysin uuden ulkomuodon vaan koska tapasit tän tyypin, jossa kaikki on kohdallaan.

 

Ainoo vika on, että hän tulee repullinen paskaa selässään. Missä kohtaa toisen mukanaan tuoma painolasti on liikaa?

 

Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta kun keräsin (kaveri keräsi) hoitokoiran paskaa maasta. Nostin katseen ja siinä se oli, keskellä katua, mies jota halusin. Jokainen solu huusi, että sut mä vien kotiin. No enhän mä ketään kotiin vienyt siltä istumalta koska A. tää tapahtu kaverille ja koska B. mulla on pieni taapero kotona ja no C. mulla oli Reinot jalassa, hampaat pesemättä, tukka harjattu viimeksi toissa viikolla ja eiliset kalsarit jalassa.

 

Törmäsin kuin törmäsinkin häneen hyvin pian uudestaan ja pyysin apua yöpöytieni kokoamiseen, niinkuin kunnon nainen tekee. Pöydät tuli koottua ja hyvin pian jo raotettiinkin omia traumalaatikoitamme. Uskon että jokaisella on traumalaatikko, kaikki vaan ei avaa niitä. Hänen traumalaatikkonsa kuitenkin on hiukan ylitursuavaa sorttia, ja kysymys kuuluukin, mitähän tän kaverin tulisi nyt tehdä?

 

 

 

 

suhteet parisuhde ystavat-ja-perhe rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *