Takaisin deittailun villiin länteen

12.01.2022

 

Takaisin deittailun maailmaan. Mä oon aina inhonnut deittailua mutta nyt koronan myötä siitä on tullut entistä pahempi villi länsi. Ihmiset oikeasti Zoom treffailee ja rakkautta etsitään kiivaammin kun Carrie sinkkareissa.

 

Aika vähin ääninhän sinne Tinderiin halusi palata. Eka ajatus oli että ihan helvetin noloa. Kaikki eksät ja eksien nyksät näkee että vituiksi meni ja nyt ollaan taas nöyränä Tinderissä. Seuraava ajatus oli että miten helvetissä tää homma toimii, etenkin pienen vauvan äitinä, eihän tässä asetelmassa oo mitään normaalia. Sitten tulikin kaikki kysymykset että onko vähän liian aikaista ja oonkohan valmis.

 

En selkeesti todellakaan ollut valmis kun jokainen päättynyt keskustelu tuntui avioerolta. Mehän oltiin jo melkein menossa naimisiin to matchin kanssa, jolle juttelin 5 tuntia, me rakastettiin, melkein. Sit se dumppas mut kun nallin kalliolle, kaikkien näiden yhdessä vietettyjen viiden tunnin ja muutamankymmenen viestin jälkeen, sinne meni taas häämekot polttouuniin ja kohti uusia pettymyksiä.

 

Tapasin mä yhden miehen (ihan vanhoilla kunnon kasvotusten treffeillä), jonka kanssa ei olisi suinkaan tarvinnut polttaa häämekkoja, mutta eihän mun mielipolo ollut vielä lähellekään valmis. Tässä valio yksilössä mua ärsytti lähestulkoon kaikki. Eniten varmaan että se ei ollut mun pettävä entinen kumppani, jonka kanssa kaikki tuntui tähän villiin länteen verrattuna silti tasaiselta. Muistutuksena kaikille, kun paskasta tulee turvallinen normaali- juoskaa!

 

suhteet parisuhde seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *