The one with a lot of things to learn.

Moikku !

Täällä ollaan flunssan kourissa niistelty jo kaksi päivää. Nyt alkaa mulla meneen ohi, mutta Leon vielä kipeä. Se tarkoittaa myös sitä että salille ei ole ollut asiaa. Huomenna meen testaan varovasti ja kevyesti että miltä tuntuu ja kuuntelen kehoani. On ollut tosi ikävää nää pari päivää, heräillä yöllä ja yrittää tehdä kaikkensa et Leonilla ois kaikki kivemmin,oma jaksaminen on aika tapissa myös. On kauhee polte salille enkä haluais nyt just makoilla ja vaan levätä kun pääsin kunnolla vauhtiin, mutta oon ottanu nää lepopäivät nyt opiskelun kannalta. Nimittäin lisäravinteet,vitamiinit,aminohapot,palkkarit,pillerit,kapselit ja muut härpäkkeet? mikä vaikuttaa mihinkin? APUA. Mulle tuli postissa nyt kasa Fitfarmin tuotteita, joista pitää nyt sitte alkaa pänttäämään että mikä juoma milloinkin ja miksi. Tää on ihan oma maailmansa oikeesti, enkä mä tajua siitä vielä hirveesti yhtään mitään. Oonkin pommittanut jo mun personal traineriä ihan kunnolla kysymyksillä jo parin päivän jälkeen, mut oikeesti, on tässä opeteltavaa. Haluun kuitenkin tietää mitä tungen kurkustani alas ja miksi.

luhp.jpg

Pientä turvotusta myös havaittavissa, koska ruokavalio on muuttunut radikaalisti, mutta tämäkin kuulemma helpottaa parin viikon jälkeen. Ruuat ovat ihania ja on parasta kun saa syödä niin paljon ja olo on täysi kauan aikaa aterioinnin jälkeen ! Treeneissä on vielä paranneltavaa, mutta kyllä ne siitä pikkuhiljaa,tekniikat paranee ja tuntuma alkaa olla vaikeimmissakin jutuissa jo parempi. Iso JEE sille. Varasinkin jo parin viikon päähän treeniajan Jounille, mun PT:lle Helsingin Motivus -kuntosalille. Noista PT-treeneistä saa aina uutta puhtia ja motivaatiota ja on taas intoo vaikka muille jakaa. Se on kuitenkin aina eri asia kun ammattilainen kattoo siinä vieressä ja käskee ja kannustaa sua ylittämään ittes, omat treenit tuntuu aina jotenki kummasti lasten leikiltä noihin verrattuna, vaikka tehdään ihan samoja juttuja samoilla painoilla.

PicMonkey Collage.jpg

Jotain piristiystä tähänkin päivään, nimittäin me varattiin nyt se Turkin matka, ja kaikki on varmaa! 5.7 mun pikkuperhe suuntaa aurinkoon. Mukaan innostu lähtemään myös sisko lapsineen. Tää oli tosi jees! Tiedossa kevennetty viikko ja paljon aurinkoa,relaamista ja hyvää ruokaa sekä kauan odotettuja näkemisiä <3 AH,mä niin tartteen tätä just nyt. Mun pitää myös selvitellä että mitkä ois jotain korvaavia välipaloja, koska toisin kuin muilla reissuilla, en aio pistää tätä hommaa nyt ihan läskiksi, oon kuitenkin tehny ison työn tän eteen missä nyt ollaan. Ja tunnen ja tiiän itseni että 5 kiloo tulee lisää läskiä jos joka päivä drinksuttelen ja vedän burgeria naamaan reissulla, mut en myöskään haluu roudata 600 kiloa maitorahkaa tai muitakaan raejuustoja mukanani, eli pitää vaan keksiä hyviä korvaavia. Turkissa kaikki on onneks tuoretta ja ihanaa, markkinoilta voi ostaa marjat ja vihannekset, se puoli pelittää kyllä… Ongelmaa tuottaa se että siellä ei oikein tiedetä maustamattomasta rasvattomasta maitorahkasta tai raejuustosta yhtään mitään, mut korvaan noi välipalat sit jollain muulla. Haluun myös ihan mielenkiinnosta käydä tsekkaas punttiksen, mua kiinnostaa se kauheesti koska tästä matkasta tulee muutenki niin erilainen että hirvittää 😀 hah! 

dgs.jpg

…Nyt sain taas vaan lisää intoo treeneihin koska haluun näyttää niin upeelt mun kolmekutosen bikiineis ettei mitään järkee ! Haluum ottaa ihanii lomakuvii missä mun ei tartte vetää mahaa sisää ja piilotella itteeni. Haluun olla just se kuka siin kuvas seisoo, AIDOSTI onnellinen minä <3 En kestä, laukut vissii pakattuna jo.

Vielä jaksaa sinnitellä vesisateessa,kohta paistaa!

-C-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *