The one with still alive!

Huomenta! 

Ja ihanaa sellaista… Mua on nyt koeteltu aika kovasti tässä viimeviikoilla. Ensin oli se järkyttävä flunssa/kuumeaalto joka kesti sen 4 päivää,siitä parannuttuani sieppasin jostain mukavasti vatsataudin,ja aika rajun sellaisen. YÖK. En ehkä tiedä mitään kamalampaa kuin oksentaa ja istua samaan aikaan pöntöllä,niin naiselliselta kun se kuulostaakin,nice. Tuntuu että dietti ottaa takapakkia ennenkun pääsen edes vauhtiin, sisällä ei pysynyt mikään(edes vesi),seuraavana parempana päivänä söin kaksi riisikakkua ja jäätelön,ne oli ainoot asiat joita edes vähän teki mieli ja siinä tilassa unohdin kyllä ajatella sitä diettiä. Nyt kuitenkin täältä se on taas lähdettävä rakentamaan vaikka tuntuukin taas kuin aloittaisi kaiken alusta,pöh…Turha stressi nyt vaan sivuun ja tulta päin!

IMG_20160404_184031[1].jpg

Tänään mieli on virkeä ja odotukset korkeella treenien suhteen,jaksaminen on huipussaan! (Kunnon yöunet tekee ihmeitä ton kaiken oksentamisen jälkeen.) Kouluviikonloppu lähestyy ja sitäkin on alettava taas ajattelemaan kunnolla,oon kaivanut kansiot esiin ja päntännyt taas kaikkea ravinnosta lihaksistoon,liikkumisesta palautumiseen jne jne. Oon intoa täynnä! Nyt tällä kertaa majoittaudutaan luokkakaverin kanssa hotelli Lappeeseen ja sehän passaa,aamiainenkin(se tylsä diettiaamupala)on valmiiksi katettu! Mennään myös samalla autolla joten bensatkin saa maksettua puoliksi,kiva kiva. Nyt tässä lähiviikonlopussa musta leivotaan kuntosalivalmentaja,huippua! 

IMG_20160324_105257[1].jpg

Oon myös alkanut harrastamaan (uskokaa tai älkää?!) juoksua? MITÄ IHMETTÄ? Oikeesti,kaikessa lyhykäisyydessään oon päässyt vasta 4 km,ja sekin on kovan taistelun tulosta,mutta kuitenkin! Oon aikas iloinen tosta,nyt ne aamuaerobiset senkus lentäen menee tuolla,wihiii! Nyt siis ois seuraavana hankintana kunnon juoksulenkkarit, oliskos vinkkejä? 

IMG_20160404_174334[1].jpg

Kivaa keskiviikkoa ystävät <3 -C-

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *