Nopea lehtikaalipasta

Vaikka pasta ei aina ole se terveellisin valinta, sitä tekee välillä tosi kovasti mieli. Omia mielitekoja kannatta kuunnella, sillä uskon, että keho osaa kertoa mitä se tarvitsee eniten… ja aina sillloin tällöin se voi juurinkin olla pastaa, heheh. Tälläisinä hetkinä turvaudun tähän lehtikaali-sitruunapastaan. Olen nopeasti valmistuvien ruokien ystävä, ja sen takia tykkään myös tästä pastasta, sillä tämä valmistuu käden käänteessä ja kaikkia aineksia löytyy melkeipä aina kotoota. 

image.jpeg

Pastan tekoon tarvitset (1 annos):

40 g pastaa

öljyä (paistamiseen)

nippu lehtikaalia

1 sitruunan mehu

ruokalusikallinen auringonkukansiemeniä

kourallinen kirsikkatomaatteja

suolaa ja pippuria

Keitä pasta pakkausohjeiden mukaan, muista suolata keitinvesi kunnolla. Kuumenna pannulla öljy ja laita pieniksi silpotut lehtikaalit kuulottumaan öljyn joukkoon – itse käytän oliiviöljyä. Sekoittele noin 5 minuuttia kunnes lehtikaalit ovat kypsyneet. Purista joukkoon puolikas sitruuna. Jos haluat voit tässä vaiheessa lisätä auringonkukansiemenet ja kirsikkatomaatit pannulle. Lisää lopuksi pasta joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

lehtikaalipasta6.jpg

lehtikaalipasta4.jpg

(Kuvat: Karoliina Olkkonen)

And you’re ready to munge in.

Helppo. Nopea. Maukas.

 

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.