Arkipuuroa
Tämä ei ole vielä se postaus, jossa hehkuttelen aurinkoista Berliinin-viikonloppua. Hyppään suoraan matkanjälkeiseen arjen huumaan. Koskapa reissusta jäi jälkeen messevä turpeus ja tyhjähkö lompakko, on aika siirtyä kebabeista kaurapuuroon.
Tänään aloitin aamuni tällä herkulla. Kaurapuuroa ja raejuustoa. Hiilaria ja protskua. Ilman voisilmää. Suoraan mikrosta. Ripauksella suolaa. Mmmmmm.
Koska kuva on silmiinähden kaunis tällaisenaan, en lähtenyt pimppaamaan sitä Tiitin tyyliin. Mitä suotta. Arvostan kyllä fellow bloggaajan panostusta puurokuviin kovasti.
Näitä arkiherkkuja onkin luvassa seuraavat pari kuukautta. Meinaan sitten koittaa talviloma ja siihen liittyvä bikinikausi. Malesiassa. Jee!
_______________________________________
I will not yet write about my sunny weekend in Berlin, but will cut straight to glorious moments of everyday life. Like my porridge & cottage cheese breakfast? Need to keep eating this kind of treats for about two months. For that’s when it’s time for my winter vacation (in Malaysia!!!).