Pitkä viikonloppu

IMG_20151003_151521.jpg

Happy Labour day!
Täällä on tänään pyhäpäivä, mikä tiesi pitkää viikonloppua monelle. Myös sää on hellinyt mukavilla 30 asteen lämpötiloilla. Käväisinkin lauantaina ensimmäistä kertaa rannalla, Coogee beachillä.

Vaikka auringonpalvonta ei mun lempiharrastuksiin kuulu, tulee sitä tehtyä aina välillä. Tietenkin hyvin suojautuen (50 suojakerroin), koska täällä aurinko on todella vaarallinen. Mutta enpä mä jaksanut itseäni grillata kuin puolitoista tuntia. Se on täysin riittävä aika saada hiekkaa paikkoihin, joihin sitä ei ikinä tulisi saada.

Alla on maisemakuva Arncliffestä, Aussin kotikadulta. Ei hullumman näköistä.

IMG_20151002_154034.jpg

Lauantaina käytiin tervehtimässä Aussin parasta ystävää ja hänen uutta poikakaveriaan. Puolalainen, erikoisella aksentilla varustettu, Tomi Lindholmin näköinen, vahvoista alkoholijuomista pitävä poikakaveri. Erikoinen tuttavuus. Ja jo baariin lähtiessä liian humalassa.

Baarireissu jäikin lyhyeksi, täällä kun ei parane baariin astella liian humalassa. Lentää ulos alta aikayksikön, vaikka joisi vain vettä ja käyttäytyisi hyvin.
Ja baari oli taas todella erikoinen! Pieni kellari 70-luvun teemalla. Työntekijöilläkin oli sen ajan disko-lookki. Jostain syystä mä en ikinä muista ottaa kuvia näistä erikoisista paikoista! Ensi kerralla sitten.

Alla kuva parista vähän liian paksuun kuntoon päässeestä työkaverista.
Huomenna saakin raahautua töihin jo kukonlaulun aikaan, ettei karvakavereita tarvitse lenkittää pahimman helteen aikaan.

IMG_20151001_131723.jpg

Eilen käytiin ihmettelemässä ruokatoria ja leffassa Aussin isän kanssa.
Matt Damonin tähdittämä The Martian oli positiivinen yllätys. Joskin hiukan hermoja raastava kaikkine epäonnistumisineen. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

IMG_20151005_113409.jpg

Sitten päästäänkin minua mietityttävään asiaan.. En oikein tiedä miten tähän pitäisi suhtautua.
Autossa matkalla leffasta Aussin luo, hän ilmaisi toiveen, että osoittaisin enemmän hellyyttä häntä kohtaan tavatessamme. Hmmm. Tai ”toive” meni sana tarkkaan ”I need you to…”
Mä sit selvensin, että koska ollaan tapailtu vasta 2 kk ja en oikein tiedä mitä meidän välillä edes on, se ei vaan tunnu vielä luontevalta. Että kun ollaan tapailtu kauemmin, se alkaa tapahtua luonnostaan.

Tai nyt voi varmaan käyttää sanaa JOS tapaillaan kauemmin. Koska mitä tästä seurasi oli kireä tunnelma, molempien käydessä suoraan nukkumaan, Aussi tiukasti omalla puolellaan. Normaalistihan hän ottaa minut kainaloonsa.
Hetken kuluttua, juuri kun olin aikeissa ottaa asian puheeksi, Aussi nousi meditoimaan. Ja meditoi paljon normaalia kauemmin, niin että itse ehdin nukahtaa. Aamulla Aussi oli lähtenyt töihin ilman normaaleja hyvästejä. Huoh.

Joskus tuntuu, että Aussi on liian tottunut elämään oman päänsä mukaan. Meillähän oli jo viime syksynä keskustelua aiheesta ”Kaikki miehet haluavat sosiaalisen ja iloisen tyttökaverin, joka saa kaikki rakastumaan itseensä. Ja sinustakin voi tulla tällainen!”.
Jotenkin tänään oon vaan ihmetellyt minkä ihmeen takia Aussi edes haluaa tapailla mua. Mulla ainakin on se perusolettamus, että ihmiset hyväksytään sellaisina kuin ovat.
Että jos haluat tyttökaveriksi yltiösosiaalisen, aina iloisen ja positiivisen, sinussa kiinniroikkuvan naisen, ole hyvä ja mene etsimään. Mä en ole sellainen. Ja mä satun tykkäämään itsestäni. Mä en ole täydellinen, mutta mussa on todella hyviä piirteitä, joita en ikinä vaihtaisi yllä mainittuihin.

Ja mitä parisuhteisiin tulee, mikä helvetin hoppu kaikilla on? Mitä tapahtui rauhassa toiseen tutustumiselle ja deittailulle. Jotenkin outo tilanne, kun vasta pari päivää sitten oltiin molemmat sitä mieltä, että ensin pitää oppia kunnolla tuntemaan toinen ennen kuin voi puhua seurustelusta.

Mulla on muutenkin kuuppa sekaisin kaikesta mitä viimeisen reilun vuoden aikana on tapahtunut. Niin sitten vielä tuntuu, että painostetaan asioihin, joihin en ole vielä valmis. Sitten kun satut olemaan rehellinen, siitä rangaistaan mököttämällä.

Ymmärrän toki tuon halun saada hellyyttä osakseen tavatessa. Kinkkinen tilanne. Jotenkin tuntuu, että meidän suhde, oli se millainen hyvänsä, on vasta syttymässä. Ja jos siihen puhaltaa varovasti, se voi leimahtaa kunnon liekkeihin, mutta liian voimakas henkäys sammuttaa sen tykkänään. Saas nähdä kuka tähän pesään höngäisi ja millä tavalla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *